davy_jones
Üye
Kardesim dedigime bakma. Arkadasim canim dostum. Bnle ayni 22
Anladım. Nerde çalışıyo
Kardesim dedigime bakma. Arkadasim canim dostum. Bnle ayni 22
e tamam o zaman herşey sende biter laf ile herşey yapılır güçlü birini önünde eğersin güzel kızlar peşinde olur öyle iğrenç tipsiz insanlar gördümki yanındaki kızlar fıstık gibi ...Herşey konuşmayla olur önce biraz uzak olur insan sonra lafların etkilemesiyle varya
benden sana taktik önce arkadaş olabileceğin bir kız bul ama gerçekten arkadaş onunla bol bol takıl ve kızları anla daha sonra sana güvende gelicektir. olmaz diye birşey yok.
Anladım. Nerde çalışıyo
Calisiyo demedim benim subem dedim.
Mugla universitesinde okuyo.

tamam torna falan dedin de ordan şeyaptım ben![]()
kitap okumaya basla bence kitap okudunmu kendini ifade edebilme kabiliyetin artar
kitap okumayı seviyorum ama öyle bi alışkanlığım yok. Mesela internette ne kadar uzun olursa olsun hikaye falan okurum kitqp da okurum. Ayriyetten gerçekten kendimi doğru ifade edebildiğimi düşünüyorum. Ve de insanları güldürebiliyorum.
Yaş 17 ve tipik ergen davranışları.Kız ayarlama ne ya öncelikle bu kafayı bırakmakla işe başlayabilirsin.
bak bız senın gıbıllere asosyal dıoruz
bıraz cevre yap
Birkaç tavsiye. İnsanların yanında çok konuşma ve yüksek sesle asla konuşma. Davranışların herzaman dengeli olsun. Cool takıl(aslında tavsiye etmem pek de bazen ise yarar) . Vücut geliştirmeye başla ve vücuduna iyi bak her zaman bakımlı ol. Genel kültürünü geliştir konuşmaya başlarken iki kere düşün. Insanlar içinde anlatacağın bişeyler olsun hep aklında ve sosyal olmaya cals sen konusmazsan kimse senle gel konuşalım demez zaten bu böyledir hep =(
doğru söylüyorsun ama diyorum ya çevrem yok. En yakın arkadaşım bile ben hal hatır sormasam dönüp bakmıyor. Çalışayım desem o da olmuyor. Daha bi yaz bile çıkıp çalışamadım. İş bulduğum halde hemde. Elimde olan birşey yok.
valla benimde öyle birgün şeytan diyo bırak herşeyi git yanına açıl konuş olmazsa öl git hem senin yerini dolduran çok olur ama ne çare hayat ya güldürür ya öldürür

öyle ha diyince olmuyo işte çevre