Bende onları düşünüyorum zaten.Bakalım uygun bulursam ikisinden birini alıcam603 maket gibi telefon gorilla cam da yok kamerada flash yok ya 808 ya da 701![]()

Kamera çok önemli değil.603'de gayet şık duruyor 2.el fiyatlarını biliyormusun ?
Fiyat uygunmuş aslında
300-350

Fiyat olarakta bayağı uygun abi.Bakalım bir aksilik çıkmazsa bir dahaki aya alıyorumDedigim gibi, sadece merak icin 603 en uygun S^3

Fiyat uygunmuş aslında![]()

Fiyat olarakta bayağı uygun abi.Bakalım bir aksilik çıkmazsa bir dahaki aya alıyorum![]()
Daha ucuzlarıda var ama onlarında sağlamlığı tartışılır.
birisi 240 a almıştı![]()

Eyvallah abi
hayirlisi kardesim

Öyle tabi abi zaten çok şey beklemiyorum ama verdiğim paraya pişman olmak istemiyorum açıkçasıTabi verdiğin paraya değmesi lazım sonuçta.

Tabi sen yine de fazla görüş alma kafan karışmasın sonra kararsız kalırsın bi de
Öyle tabi abi zaten çok şey beklemiyorum ama verdiğim paraya pişman olmak istemiyorum açıkçası![]()

Tabi sen yine de fazla görüş alma kafan karışmasın sonra kararsız kalırsın bi de![]()
808 in fiyati biraz uygun olsa direk onu alirdim 
Kardeş bence eğer bulursan şöyle uygun bi 808 direk al ama bulamazsan da 701 de olur yani her türlü
kafamda 2 telefon vardi 701 ve 808 ama 603te makul gorunuyor808 in fiyati biraz uygun olsa direk onu alirdim
![]()

Öyle tabi abi zaten çok şey beklemiyorum ama verdiğim paraya pişman olmak istemiyorum açıkçası![]()
Parana yazık be kardeşim

Bende onu planlıyorum abi bakalım
Kardeş bence eğer bulursan şöyle uygun bi 808 direk al ama bulamazsan da 701 de olur yani her türlü![]()

Çok uçuk birşey almıycam be abi ucuzundan 2.el sadece denemek için alıcamParana yazık be kardeşim

701 düşünüyorum
300 e 603 alsa bence yazık olmaz![]()

Bende onu planlıyorum abi bakalım
- - - Eklendi - - -
Çok uçuk birşey almıycam be abi ucuzundan 2.el sadece denemek için alıcam
- - - Eklendi - - -
701 düşünüyorum![]()

Zaten hemen alamam bir dahaki ay içinde alıcam ama bellide olmaz almayabilirim
300 e al![]()

Zaten hemen alamam bir dahaki ay içinde alıcam ama bellide olmaz almayabilirim![]()