Telefonumu Sıfırladım Yardım Eder Misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia820

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu Sıfırladım Yardım Eder Misiniz ?
storage check falan gitti hep bir de mağazanın desktop sürümünde reinstall yapamıyorum o sorunu nasıl halledeciğim. sonunda çıldırttı beni 15 mb boş alanım kaldı 4.3 gb diğer klasörü oluştu sıfırladım. evet bu pc sürümünde tekrar yükleyebiliyoruz sanırım angry birds ü falan. bu sorunu nasıl halledeceğim şu an telefona bağlanılamıyor diyorda

bulabildiğiniz betalabs uygulamalarının falan mağaza linkleri atabilirmisiniz

IVI-Elia

Üye
Yedekleme yapmadınız mı?Ayrıca o uygulamaları Lumia pusher ile (Nokia uygulamalarını) geri yükleyebilirsiniz...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

WP8 de yedekten geri yükleme

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer yedekten geri yükleme yapmadıysanız, telefondan mağazaya girip birer birer tekrar yüklemek zorundasınız.

Masaüstü bilgisayardan girdiğiniz mağazayı sadece uygulama geçmişini görmek için kullanın, oradan yükleme yapmaya çalışmayın.
Yüklemeleri telefondaki mağazadan yapın.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonumu bul seçeneği aktif edin ve usb kablo ile pc ye bağlayın. Windows mağazaya girip uygulama geçmişinden yüklediğiniz programlar ve oyunlara satın al diyerek tıklayın. Telefon o program ve oyunları indirmeye başlar.

Ayrıca yedeğimden geri yükleme yaptığım da bazı oyunlar maalesef inmedi. Hepsi paralı görünüyor bende :(

IVI-Elia

Üye
Telefonumu bul seçeneği aktif edin ve usb kablo ile pc ye bağlayın. Windows mağazaya girip uygulama geçmişinden yüklediğiniz programlar ve oyunlara satın al diyerek tıklayın. Telefon o program ve oyunları indirmeye başlar.

Ayrıca yedeğimden geri yükleme yaptığım da bazı oyunlar maalesef inmedi. Hepsi paralı görünüyor bende :(

Nasıl ya yedekten yapınca sorunsuzca yüklenir.Paralılarıda kendi yükler bu güne kadar hiç Bi sıkıntı yaşamadım.Ayrıca kendi tuklemese dahi mağazadan uygulamayı bulun satın al a tıklayın bu uygulamayı zaten satın almıştınız der.

Lumia820

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl ya yedekten yapınca sorunsuzca yüklenir.Paralılarıda kendi yükler bu güne kadar hiç Bi sıkıntı yaşamadım.Ayrıca kendi tuklemese dahi mağazadan uygulamayı bulun satın al a tıklayın bu uygulamayı zaten satın almıştınız der.

Youtube uygulaması da gelir mi peki ?

n000k

n000k

Üye

Hepsi gelir eğer önceden yüklediysen
Ben gdr2 betayı flaşladıktan sonra birçok uygulamam yuklenmedi mesela sonic cd yi daha önce indirdiğim halde beleşken,flaşladıktan sonra gelmedi,hatta mağazada bile bulamamıştım :D yedektende yüklenmemişti ;)

#..beyaz melegim L920..#

IVI-Elia

Üye
Ben gdr2 betayı flaşladıktan sonra birçok uygulamam yuklenmedi mesela sonic cd yi daha önce indirdiğim halde beleşken,flaşladıktan sonra gelmedi,hatta mağazada bile bulamamıştım :D yedektende yüklenmemişti ;)

#..beyaz melegim L920..#

o sonradan Türkiye mağazasından kalmıştı o yüzden...

Lumia820

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim bitti işi 4 gb boş alanım var sıfırlamadan önceki uygulamaların aynıları yüklü olduğu halde. 300mb diğer klasörü var yavaş yavaş gene büyüyor madem böyle bir sorun var 8 yerine 16 koysaydınız ne olurdu yani değil mi

bir de yedek yüklenince diğer klasörü gene şişerse ? Sıfırlamanın anlamı kalmaz : acaba olur mu oyle

yeni Youtube uygulaması çıksın tarayıcı tabanlı olursa sıfırlar yedeği yüklerim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hepinize teşekkür ederim bitti işi 4 gb boş alanım var sıfırlamadan önceki uygulamaların aynıları yüklü olduğu halde. 300mb diğer klasörü var yavaş yavaş gene büyüyor madem böyle bir sorun var 8 yerine 16 koysaydınız ne olurdu yani değil mi

Evet maalesef dahili kapasitesi az olan cihazların hepsinde bu sorun var.
Microsoft ileride hafıza kartına uygulama kurulmasına izin verecek ama zamanınızı henüz bilmiyoruz.
Şimdilik bu şekilde idare etmeye çalışın, inşallah yakın zamanda bu özellik de gelir.

• Beğen
Tepkiler: Lumia820
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

#..beyaz melegim L920..#

Aynen benim başıma gelen olay. Beleşken indirdiğim oyunlar yalan oldu Kısaca iki örnek konu göstereyim.

www.maxicep.com/windows-phone-genel/ubisoftun-hit-oyunu-ucretsiz-wpstoreda-797848.html#post6082988

http://www.maxicep.com/windows-phon...-sure-icin-ucretsiz-2-794886.html#post6069464

IVI-Elia

Üye

Aynen benim başıma gelen olay. Beleşken indirdiğim oyunlar yalan oldu Kısaca iki örnek konu göstereyim.

://www.maxicep.com/windows-phone-ge...nu-ucretsiz-wpstoreda-797848.html#post6082988

http://www.maxicep.com/windows-phon...-sure-icin-ucretsiz-2-794886.html#post6069464

Beleşken aldığınız daha sonra paralı olan oyunları otomatik yükleme yaparken yuklenemesi hatası verir.Siz mağazadan uygulamayı bulun.Satın al seçeneğine tıklayın bu uygulamayı zaten almıştınız der yuklenilsin mi der sizde yüklersiniz bu kadar basit..

n000k

n000k

Üye
o sonradan Türkiye mağazasından kalmıştı o yüzden...
o sadece bir örnekti.geriye 4 tane indirilmesi gereken uygulamamı yoksa oyunmu anlaşılmayan şey kaldı.. hiçbir şekilde yüklenmedi. ilgilenilmesi gerek sonra tekrar deneyin deyip durdu onlar için. gri kare kutular, ne oldukları belli olmayan.. 3 gün oyle tuttum sinirim bozuldu mağazaya her girdiğimde orda 4 indirme beklemesi görmekten. bende vazcaydım onları oyle bekletmekten , sildim :D

IVI-Elia

Üye
o sadece bir örnekti.geriye 4 tane indirilmesi gereken uygulamamı yoksa oyunmu anlaşılmayan şey kaldı.. hiçbir şekilde yüklenmedi. ilgilenilmesi gerek sonra tekrar deneyin deyip durdu onlar için. gri kare kutular, ne oldukları belli olmayan.. 3 gün oyle tuttum sinirim bozuldu mağazaya her girdiğimde orda 4 indirme beklemesi görmekten. bende vazcaydım onları oyle bekletmekten , sildim :D

Onlar Nokia Sistem Uygulamarı( ekran+dokunma vb.), diğer ülke makağa uygulamaları, veya siz alırken bedava olup sonradan paralanam uyg.

1)Nokia sistem uygulamalarını Lumia pusher ile Update edin.
2)Başka mağazalar için bölge ayarını değiştirip kendiniz yükleyin.
3)Sonrada paralanan bedava uyg. İçin mağazadan el ile satın al diyip indirin zaten satın almıştınız diyerek sizden para istemez

n000k

n000k

Üye
Onlar Nokia Sistem Uygulamarı( ekran+dokunma vb.), diğer ülke makağa uygulamaları, veya siz alırken bedava olup sonradan paralanam uyg.

1)Nokia sistem uygulamalarını Lumia pusher ile Update edin.
2)Başka mağazalar için bölge ayarını değiştirip kendiniz yükleyin.
3)Sonrada paralanan bedava uyg. İçin mağazadan el ile satın al diyip indirin zaten satın almıştınız diyerek sizden para istemez

bak güzel küçük kardeşim onlar nokia sistem uygulamalrı değildi anlatabiliyormuyum?? :D ben zaten flaştan sonra onları güncellemiştim.. ama o 4 tane ne idi belirsiz şey kaldı diyorum. ve haliyle benim telde bir sürü uygulama oyun vardı hangisi ne olduğunu bilemedim.. kısaca özet şu!! bazen geri yüklemede sorun oluyor bu kadar basit işte!! gelmediyse başına ilerde gelebilir bilemezsin..

IVI-Elia

Üye
bak güzel küçük kardeşim onlar nokia sistem uygulamalrı değildi anlatabiliyormuyum?? :D ben zaten flaştan sonra onları güncellemiştim.. ama o 4 tane ne idi belirsiz şey kaldı diyorum. ve haliyle benim telde bir sürü uygulama oyun vardı hangisi ne olduğunu bilemedim.. kısaca özet şu!! bazen geri yüklemede sorun oluyor bu kadar basit işte!! gelmediyse başına ilerde gelebilir bilemezsin..

:( Niye kızdın abi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Aradığınız sorunun cevabını çok uzun zaman önce vermiştim ;)

http://www.maxicep.com/windows-phon...n-indirme-hatasi-ve-cozum-yollari-754012.html

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kızmadım yahu :)

- - - Eklendi - - -

aman kalsın artık flaş atmıycam. porticoyu güncellerken telden bi sorunla karşılaşmamıştım, o yüzden telin bana güncelleme var diye bağırmasını beklicem :oke:

az kaldı zaten:D

• Beğen
Tepkiler: n000k
Takipçi Satın Al

Üst Alt