Bu fotoğraf, Galaxy Note 3'ün kamerasıyla mı çekildi?

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Bu fotoğraf, Galaxy Note 3'ün kamerasıyla mı çekildi?

[h=2]
Samsung Galaxy Note 3
için söylenti haberler gelmeye devam ediyor. Bir süre önce yaptığımız , söylenti boyutunda olan bu cihazın nihayet Samsung tarafından doğrulandığını ve önümüzdeki Eylül ayında, Almanya'da gerçekleştirilecek olan IFA organizasyonunda ilk kez görücüye çıkacağını bildirmiştik. Daha fazla detay ve cihazın söylenti teknik özellikleri için bakabilirsiniz.
Şimdi ise, bir fotoğraf yayınlandı ve bu fotoğrafın, Galaxy Note 3'e ait kamerayla çekildiği iddia ediliyor. Bu fotoğrafın çekildiği cihaz olarak GT-N7200 ismi belirtilmiş.Galaxy Note 2'nin GT-N7100 olduğunu göz önünde bulundurursak, GT-N7200'ün de Note 3 olması büyük ihtimal.
Galaxy Note 3'ün ana kamerasının 13MP değerde ve f2.2 diyafram açıklığında, ön kamerasının da 8MP değerde olduğu söyleniyor.
[/h]

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
ön kamera 8mp mi yok canım :)

-Emre

-Emre

Üye
On kamera 8mp mi?? Doğru olduğunu sanmıyorum =)

RowneSM

RowneSM

Üye
Ön kamera 8mp mi ? Gerçek değil herhalde daha arka kamerası 8mp olmayan samsung telefonları var. Sanmıyorum yanı :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
On kamera 8mp olabilir çünkü kişiye bağlı izleme olaylarını geliştirme çabası içinde Samsung

qarzulocne

qarzulocne

Üye

Bunu da ben note 2 y le cektim benim ki daha guzel :eek: :cool:

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive, TeknoÖmer ve Peocawe
aleranol

aleranol

Üye
Makro moda alıp ayarlarını high vs. Yapınca uçuyor. Fotolar.

Jackks

Jackks

Üye
Ön kameraya 5 MP bile çok fazlayken 8 MP koycaklarını zannetmiyorum telefonun maliyeti artar bu satış fiyatınıı arttırır ve buda satışları düşürür ideal bir şey koycakalrını tahmin ediyorum 8 MP çok uç bi ihtimal

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
13mp ile bunu çekmişse hayal kırıklığı olur :hmmm

muratvemine

muratvemine

Üye
Bu zamanın teknolojisinde ön kamera 3.0 mp yi bile geçemez :D

bigmod

Üye

hocam nasıl bu kadar güzel fotoğraf çekebildiniz bende s3 var ama güzel çekemiyorum yeni kullanmaya başladım bana biraz destek olur musunuz ?

PriZm

PriZm

Üye

Note 2 nin kamerası güzel ya.Samsung artık daha dikkat ediyor Kamera konusunda.Eskiden resmen saçmalıyordu.S2'de ki 8mp kamera ile Note 2'de ki 8mp kamera arasında dağlar kadar fark var.

qarzulocne

qarzulocne

Üye
hocam nasıl bu kadar güzel fotoğraf çekebildiniz bende s3 var ama güzel çekemiyorum yeni kullanmaya başladım bana biraz destek olur musunuz ?

perspektifini gelistir. Butun is orda.
Sonrasinda diyafram araligi ve pozlama suren renk ve odak icin cok onemli.
Iso degerin ne kadar yuksekse makina o kadar az isigi alir.
Iso degerini dusurursen daha cok isin alir ama biraz agir ceker bu yuzden sabit tutman gerek aleti yoksa fluu ve kayik bi goruntu olur.
Ama bunun ise yariyacagi zamanlar mesela iso degerini en dusuge getirdin pozlamanda +1 de aksam ustu kavsaga gittin aleti sallama 2 saniyede cekim yapacak ve sabit noktalar haric geri kalan kayik cikacak. Hani cekiyor ya arabalar sadece isik halinde sabit noktalar canli ve net.

PriZm

PriZm

Üye
Iso degerini dusurursen daha cok isin alir ama biraz agir ceker bu yuzden sabit tutman gerek aleti yoksa fluu ve kayik bi goruntu olur.
Ama bunun ise yariyacagi zamanlar mesela iso degerini en dusuge getirdin pozlamanda +1 de aksam ustu kavsaga gittin aleti sallama 2 saniyede cekim yapacak ve sabit noktalar haric geri kalan kayik cikacak. Hani cekiyor ya arabalar sadece isik halinde sabit noktalar canli ve net.
Fotoğraf çekerken hangi programı kullanıyorsun?

bigmod

Üye

iyi anlattın ama anlamadım genede teşekkür ederim :D

enterneoll

enterneoll

Üye
abi yine megapixel ile fotoğraf kalitesi anlama konusu olucak burası.

Üst Alt