Dogru söylüyosun ama evkur sanırım samsung Tr garantisi veriyor.Paralel ithalat olarak 1500 'e de bulursun, he illa paralel ithalatta sorun çıkacaktır diye bir meselede yok bakarsın sorunsuz çıkar ama işte güven meselesi..Ben gittim Teknosa 'dan aldım 1999 TL 'ye sıkıntı çıkmadı sorunsuz kullanıyorum, teknoloji şans işi![]()
Tm kardeşim ben şimdi gidiyorum evkura telefondan gelin alın dediler..
yani firmaya göre değişiyor ama artık garanti çokta önemli değil gibi. Bizim su telefonlar hayırlısıyla gelsinde. Sen teslim alınca haber ver bana bende ona göre gidicem magazaya bi.
Ciddi misin ?Tm kardeşim ben şimdi gidiyorum evkura telefondan gelin alın dediler..
Dogru söylüyosun ama evkur sanırım samsung Tr garantisi veriyor.
Kardeş almaya gittim normalde bugün vericeklerdi salı günü flip coverla (bedava) birlikte alıcam..
Ciddi misin ?
Tamam logo vs varsa sorun yok ta Bandrole bi iyi bakKardeş almaya gittim normalde bugün vericeklerdi salı günü flip coverla (bedava) birlikte alıcam..
- - - Eklendi - - -
Ve merak etme telefonun kutusunun sağ üst tarafında samsung tr garantisinin altında türkçe karakter vs logosu gördüm telefon paralel veya kaçak değil ayrıca trt bandrolü göremedim neden acaba..
He o zaman Normalde S4 te radyo yok evet. Benım telefon ne zaman gelir acaba Ya Ben 22 mayısta sipariş Verdim 15 Haziran Dediler bana o zaman.Walla çok aradım araştırma yaptım trt bandrolü telde radyo varsa koyuyorlarmış s4 dede radyo yok..
İnşallah daha erken gelirNe yapalım kardeş sayılı gün çabuk geçer![]()