EVKUR Bana kazıkmı attı?

Sponsorlu Bağlantılar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Paralel ithalat olarak 1500 'e de bulursun, he illa paralel ithalatta sorun çıkacaktır diye bir meselede yok bakarsın sorunsuz çıkar ama işte güven meselesi..Ben gittim Teknosa 'dan aldım 1999 TL 'ye sıkıntı çıkmadı sorunsuz kullanıyorum, teknoloji şans işi :)

kadir9809

kadir9809

Üye
Paralel ithalat olarak 1500 'e de bulursun, he illa paralel ithalatta sorun çıkacaktır diye bir meselede yok bakarsın sorunsuz çıkar ama işte güven meselesi..Ben gittim Teknosa 'dan aldım 1999 TL 'ye sıkıntı çıkmadı sorunsuz kullanıyorum, teknoloji şans işi :)
Dogru söylüyosun ama evkur sanırım samsung Tr garantisi veriyor.

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi

yani firmaya göre değişiyor ama artık garanti çokta önemli değil gibi. Bizim su telefonlar hayırlısıyla gelsinde. Sen teslim alınca haber ver bana bende ona göre gidicem magazaya bi.
Tm kardeşim ben şimdi gidiyorum evkura telefondan gelin alın dediler..

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş almaya gittim normalde bugün vericeklerdi salı günü flip coverla (bedava) birlikte alıcam..

- - - Eklendi - - -

Ve merak etme telefonun kutusunun sağ üst tarafında samsung tr garantisinin altında türkçe karakter vs logosu gördüm telefon paralel veya kaçak değil ayrıca trt bandrolü göremedim neden acaba..

kadir9809

kadir9809

Üye
Kardeş almaya gittim normalde bugün vericeklerdi salı günü flip coverla (bedava) birlikte alıcam..

- - - Eklendi - - -

Ve merak etme telefonun kutusunun sağ üst tarafında samsung tr garantisinin altında türkçe karakter vs logosu gördüm telefon paralel veya kaçak değil ayrıca trt bandrolü göremedim neden acaba..
Tamam logo vs varsa sorun yok ta Bandrole bi iyi bak

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Walla çok aradım araştırma yaptım trt bandrolü telde radyo varsa koyuyorlarmış s4 dede radyo yok..

kadir9809

kadir9809

Üye
Walla çok aradım araştırma yaptım trt bandrolü telde radyo varsa koyuyorlarmış s4 dede radyo yok..
He o zaman Normalde S4 te radyo yok evet. Benım telefon ne zaman gelir acaba Ya Ben 22 mayısta sipariş Verdim 15 Haziran Dediler bana o zaman.

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapalım kardeş sayılı gün çabuk geçer :)

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Sende bi git yoksa 5 haziran beklicektim.

kadir9809

kadir9809

Üye
Gidicem. Hani O faturada bi numara var orada ürünün kargosu sorgulanıyo yanlış hatırlamıyorsam. İşlem gerçekleşti ürün teslimatı 3 iş günü içinde gerçekleşecek demişti.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Getirirler ama iptal ettir fiyatlaru dusmeye basladi teknoloji marketlerinden alirsin

kadir9809

kadir9809

Üye
Ögrenciyim Kredi kartı Falanda Almak istemiyorum Babamdan. En iyisi Senetle Yaptırdım. Zaten samsung Tr garantiliymiş.

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat düşermi arkadaşım o marketler paralel ürün getiriyo konuşmuştuk :off:

kadir9809

kadir9809

Üye
Fiyat Daha Düşmez zaten Yurtdısı telefonda ve paralel ithalat olanlar düşük fiyatlı Türkiye Cıkıslı Olanlar Aynı Fiyat. Bizimkisi sanırım Tr garantili dediğine Göre.

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Evet tr garantili üstte tr karakter alttada samsung tr logosu var.

kadir9809

kadir9809

Üye
Yarın mı alıyorsun

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Evet sormak istediğin bişe varsa pm atabilirsin telefounu baya inceledim i9505 ama yaklaşık 3saat inceledim..

Takipçi Satın Al

Üst Alt