TeknoÖmer
Üye
Konuyu gordum ve yaziyi okumadan cevap veriyorum.
EVKUR bana kazik mi atti?
Cevap evet :rolleyes:
Ben olsam operatör şirketlerinden alırdım telefonu.
Konuyu gordum ve yaziyi okumadan cevap veriyorum.
Sanırım fiyat yönünden söylüyosun kardeş fiyatta sorun yok vade farksız aldım telefonu..Konuyu gordum ve yaziyi okumadan cevap veriyorum.
Telefon ulaştımı eline ?Sanırım fiyat yönünden söylüyosun kardeş fiyatta sorun yok vade farksız aldım telefonu..

Evet operatörlerde pahalı oluyor Faturaya Ek yapınca. Evkurda Uygun buldum senetle sipariş verdim bende 1999 Tl ye orada bana iptal etme şansımız yok dediler.

Kutusu açılmamış ürünü teslimatı geldiği gibi geriye yollayın. Senetleri geri vermek zorundalar ayrıca. Satıcı prim yapacağı için öyle konuşuyor
Bende telefon alıp satış iptali yaptım zamanında. Hanıma uygun bir telefon almıştım beğenmedi kutusu açılmamış şekilde aldılar
, iptal edersen bence gittigidiyor'dan al 
Arkadaşlar fiyat sorun değil taksit ödeme felan

Arkadaşlar fiyat sorun değil taksit ödeme felan

Fiyat aynı nasıl kazık yiyorum arkadaşım ? teknosa fln peşin veya kredi kartı taksit 2000 tl bende senetle aldın 133 tl aylık 2000 tl ?
o zaman kazık yesen de olur yani ?
- - - Eklendi - - -
o zaman kazık yesen de olur yani ?![]()
Aynen fiyat cok uygun. Peşinde alsak 2000 senetle alsakta 2000Fiyat aynı nasıl kazık yiyorum arkadaşım ? teknosa fln peşin veya kredi kartı taksit 2000 tl bende senetle aldın 133 tl aylık 2000 tl ?
Fiyat aynı nasıl kazık yiyorum arkadaşım ? teknosa fln peşin veya kredi kartı taksit 2000 tl bende senetle aldın 133 tl aylık 2000 tl ?

Aynen fiyat cok uygun. Peşinde alsak 2000 senetle alsakta 2000

Arkadaşım o ilanda bir iş var kim 384 tl zararla satar o telefonu ya kaçaktır yada çakma maldır.
s4 kullananlara sor bakalım kaç kere garantilik işleri olmuş 
yine de sen bilirsin yani 
Aslında Genpa Kvk gibi garantiler artık pekde önemi kalmadı. Servise ancak cihazın bi yeri kırıldıgı falan için gidiyoruz oda Zaten baya bi para istiyo. Yazılımsal olarak evdede çözebiliriz sorunları
paralel ithalat(ithalatçı garantisi)
bence paralel ithalat almak daha iyi çünkü bu cihazlar fabrikadan çıkarken zaten test ediliyor ama hem yasal olarak hemde müşteri memnuniyeti için 2 yıl garanti veriliyor iştes4 kullananlara sor bakalım kaç kere garantilik işleri olmuş
yine de arıza yaptığını kabul edelim,mesela kamerası bozuldu sen şimdi ithalatçı garantisiyle aldığın için garanti ile ilgili problemler yaşayacaksın ithalatçı doğru düzgün cihazınla ilgilenmeyecek fakat sen gidip Genpa,Telpa,Başarı gibi bir servise verdiğinde cihazı sana 100-150 TL gibi bir fiyat çıkartcaklardır bence aradaki yaklaşık 400 TL'lik farktan daha avantjlı kaldı ki 2 yıl sonra bunun hiçbir önemi kalmayacakyine de sen bilirsin yani
![]()
En İyisi Sigorta.yani firmaya göre değişiyor ama artık garanti çokta önemli değil gibi. Bizim su telefonlar hayırlısıyla gelsinde. Sen teslim alınca haber ver bana bende ona göre gidicem magazaya bi.Haklısınız amcamın s4 ünün kamerası bozukmuş telefonu garantiye göndermişler tamir etmeden geri göndermiş garanti yeni güncellemeyler sorunun giderileceğini söylemişler ama genpa garantisinde olduğu zaman insanın içi rahat oluyo.