EVKUR Bana kazıkmı attı?

Sponsorlu Bağlantılar

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
EVKUR Bana kazıkmı attı?
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce evkurdan galaxy s4 aldım 1999 tl ye burada yeni açıldığı için kampanyamı ne varmış 133 tl 15 ay ilk taksit 4 haziran.. telefonun 25-28 mayıs da geleceğini söylediler dün ise 1-5 haziranda gelick dediler hataydaki patlama yüzünden gümrükler karışmış ne alakası varsa anlamadık nese içimde tereddüt oluştu sizce iptel etireyimmi yoksa güvenilirmi garantisi felan telefonun kaçak veya defolu olmasından korkuyorum?

enterneoll

enterneoll

Üye
benim bildiğim evkurda kaçak telefon olmaz ama...

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
İlk taksiti ödeyip ödemeyeceğimemi bakıyo acaba.

V/RS

V/RS

Üye
Benim amcam evkurdan sıfır nokia c6-00 almıştı 900 küsüremi neydi telefon kaçak görünüyodu :) tüketici haklarına falan başvurduk tabi. Evkur değik evyık olması lazım o şirketin adı bence

fk555897

fk555897

Üye
Kredi kartı ile almadıysan ilk taksidi ödemeni bekliyorlardır. Ama gümrükten geliyorsa büyük ihtimal kaçaktır. Ben olsam iptal ettirir. Gider kredi kartı ile teknosa vs. gibi yerlerden alırdım.

MrExpert

MrExpert

Üye
Evkur için normal fiyat Kredi kartı yoksa böyle :hmmm

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Ama kartıma el koydu ailem telefonu kendi paramla almamı istiyolar nakit de yok 2000 nasıl alabilirimki.?

MaxiShe

Üye
ben evkurdan telefon aldım 1 sene once kacak falan gelmıyor.bence panık yapmayın.

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Hataydaki gümrükle ne alakası var peki başka yerde gümrük yokmu yada benimi oyalıyolar.

fingerback5

fingerback5

Üye
İptal ettir aynı fiyata düzgün teknomarketlerden al.

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Alamıyorum işte kredi kartı yok peşim parada yok taksitle almıştım..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İlk taksidi yatırın ve ürünü teslim etmelerini isteyin. Eğer teslimatı gecikirse tüketici mahkemelerine baş vurun. Taksidini ödediğiniz ürünü teslim etmemeleri suç teşkil eder.

Kaçak telefon çıkma olasılığı düşük ama genede imei kontrolü yap. Kutu ile cihazı karşılaştır. Çakma imei atmasınlar :)

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeş.

emreolol

Üye
ilk degilsin son da olmican...

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
tecrübesi olan yok biri al diyor diğeri alma :/

emreolol

Üye
al tabiki daha burdamisin

- - - Eklendi - - -

alismasinlar bu şu sen derken uzar gider

- - - Eklendi - - -

(parani al)

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
kaçaktır

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Kaçak diyosunuz ama adamlar 1000 taneden fazla satmışlar 1 kişi bilemi anlamıck kaçak olduğunu herkez 2000 tl verip kaçak malımı kullanıcak nese teşekkür ederim yorumlarınız için..

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Bootloader'dan anlamıyor musun?
Orada neayak olduğunu anlarsın, Zaten yazılımdan anlarsın başta da zaten Samsung Galaxy Gt- I9400 yazıyor olmalı öyle yazmıyorsa sahtedir.
Adamlar Recovery Modu kopyalayamazlar, Bootloaderler telefon modellerinin kendine özeldir.
Yine de kaçak çıkarsa sen hakkını ara.

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Konuyu gordum ve yaziyi okumadan cevap veriyorum.

EVKUR bana kazik mi atti?
Cevap evet :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

Üst Alt