Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Indiriceksin dosyalari wipelari yapip teker teker kuracaksin normal rom kurar gibi

Kytos

Kytos

Üye
Onu biliyorum da dosyaları versen link olarak? Dün cm9 ve 10.1 indirdim ama linkte cm10.1 sync falan yazıyodu emin olamadım

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bu bölümde konularını açtım hatta bu konunun ilk mesajındada rom konularının linkleri var :)

Kytos

Kytos

Üye
Tamam bi bakiyim anlamazsam pm atarim :)

mertingx

Üye
cwm 5.8.1.8 ile romu kurdum ama ilk açılış ekranında kalıyor motorolanın simgesinin oldugu ekranda arada yeniden başlatıyor ama aynı şekilde kalıyor bi türlü açılmadı wip dalvick cache yapmak istediğimde E:unknown volume for path [/sd-ext] bu hatayı alıyorum acaba bü yüzden olabilirmi yada yeni bi kernal olduğundan mı kaynaklı?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Wipeleri kurmadan once yapman gerekmiyomuydu

Fatic

Fatic

Üye
Merhaba arkadaşlar ben cm10.1 yükledim gayet iyi ama 1080p kayıt yapmıyor ayarlardan 1080p seçiyorum 720p kaydediyor yine sorun bende mi yoksa kernelden kaynaklanan birşey mi?

Kytos

Kytos

Üye
Fkcan, telefonun kamerası zaten 1080p değil 720p lik o yüzden olabilir

Fatic

Fatic

Üye
Fkcan, telefonun kamerası zaten 1080p değil 720p lik o yüzden olabilir

Belkide öyledir ama video ayarlarnda 1080p yaziyor ve ayni çip set daha düşük işlemci ve ramli optimus 2x 1080p çekebiliyor buna bi çözüm bulmaları lazm.

Kytos

Kytos

Üye
Donanımdan kaynaklı bi şey. Yani kameranın değişmesi lazım yazılımın değil :)

Sarangni

Sarangni

Üye
720p ile 1080P arasında ki farkı anlamak çok zor zaten bu kafar da dert edilecek bir şey olmadığını düşünüyorum.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
aynen :)

Fatic

Fatic

Üye
Benim için sorun ama nese bununlada idare etcez bu arada olayın donanımla alakası yok babamda replika s3 var 5mp kamera ile 1080p çekio şu telefonla çekemiorum adama koyuyo :D

Longplay

Longplay

Üye
yaklaşık 6 ay önce aldım cihazı sizce rom kurmalı mıyım?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Suanlik kurma

- - - Eklendi - - -

Kernel bitince kur

• Beğen
Tepkiler: Longplay
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Valla pek bisey kalmadi suan en buyuk sikinti pil

- - - Eklendi - - -

Alttaki mesajda sorunlar yaziyor :)
Alpha sürümünü 2 gündür kullanıyorum gerçekten çok hızlı face olsun menü olsun oyunlar vs hiç bir kasma yok ancak gördüğüm diğer sorunlar;

-Odaklama sorunu
-Telefon görüşmesinden sonra ki uyanamama
-En büyük sıkıntı benim için şarj sorunu sabah aldım şarjdan an itibariyle 7 saat oldu ve şarj %40 sadece mesajlaştım.

Telefon gerçekten çok hızlı ancak şarj sorunu çözülürse tadından yenmez beta sürümünü sabırsızlıkla bekliyoruz

Hayırlı akşamlar :)

• Beğen
Tepkiler: BatuhanOzalp77 ve Longplay
Longplay

Longplay

Üye
birde rom orj. jb üzerine mi olacak yani oynama falan olmayacak demi başka cihazlardaki jb in aynısını kullanacaz

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
CyanogenMod ekibinin gelistirdigi romla birlikte gelecek kernelide verecekler isteyen o kernelle rom yapabilecek

• Beğen
Tepkiler: Longplay