flutewoddy
Üye
Bu arada vakıfbank mail atmıştım nerede WP8 uygulamanız diyeÇalışmalara başladık abi kızma diye geri döndüler
Başka bir arkadaşda İşbankasına mail atmış ona da çalışmalarımız devam ediyor demişler haberiniz ola.
Güzel haber

Bu arada vakıfbank mail atmıştım nerede WP8 uygulamanız diyeÇalışmalara başladık abi kızma diye geri döndüler
Başka bir arkadaşda İşbankasına mail atmış ona da çalışmalarımız devam ediyor demişler haberiniz ola.

Cevaba bakmak şimdi aklıma geldiTelefonun bölge ayarlarını amerika yapınca mantıken amerikadaki trendleri takip eder ki telefonun bölge ayarlarıyla bir ilgisi yoktur tam olarak bence. Gerçi az önce denedim senin dediğini trendler yine amerikadaki trendlerdi. Bölgeyi Türkiye olarak tekrar geri döndürünce bir tane türkçe trend gördüm. Yani senin dediğin tam olarak alakalı değil. Uygulamanın kendi içinde aynı pc uygulamasında olduğu gibi bölge seçme ayarı olması lazım ama yok.
Arkadaşlar daha önce bu konuda bilgi veren oldu mu bilmiyorum ama MessageMe geliştiricilerine mail atmıştım WP8 uygulamanız gelecek mi diye? Bugün cevap vermişler, pek çok kişiden bu yönde geri dönüşler alıyoruz ve bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Bitince hep beraber tanıtımlarımızı göreceğiz demişler. Uygulamanın bekleyeni varsa haberiniz ola.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oyun binlerce kelimeden rastgele olarak bir kelimeyi içine fazladan harfler yerleştirerek getirir. Sizin amacınız fazla harfleri bulup yok etmek ve kelimeyi doğru bir şekilde bulmaktır. Kelimeyi bulurken ne kadar doğru hamle yaparsanız o kadar daha fazla puan kazanırsınız.
Oyun 90 sn sonunda sonlanır. 90 sn içinde yüksek puanlar almalısınız. Oyun içinde Bonus Zaman Sayacı vardır. Bu sayaç dolduğunda ek olarak 10 sn kazanırsınız. Bu sayacın dolması için seri bir şekilde kelime bulmanız gerekir.
Kazandığınız puanlar kaydedilir ve puan listesini, istatistik bilgilerini görebilirsiniz.

Oyalanmak için bence gayet iyi.
Geçen hafta indirmiştim, o kadar da zor değil gibi ama düşünce güzel![]()

Oyalanmak için bence gayet iyi.![]()

Arkadaşlar güzel bir gitar çalma uygulaması var mı ?

Benim bildiğim sadece şu var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha iyisi var mı bilmiyorum araştırmadım![]()

Bende söyleyeyim bi tane linkte vermek isterdim ama nasıl olur bilmiyorum
- MusıcFlow : iphone tarzı muziklerinizi coverlarıyla gorebileceginiz guzel bi cover flow uygulaması ,
bir kaç eksigi var ama idare eder gelistırıcıye geri donus yapabilirsek cover ların biraz buyutulmesini ve birkaç bisey isteyebiliriz ama benim ingılizcem yok bu yuzden sızden rıcam sızde begenirseniz gelıstıriciye geri donus yapmanız yada yapabilecek bı arkadas varsa onun yapması.
cok teşekkurler.

Bir dönem bende kullanmıştım MusicFlow'u.
Güzel bir uygulama ancak çok eksiği var, epey geliştirilmesi gerek.
"iMusic" ve "Gesture Music Player" uygulamaları biraz daha iyi.![]()
pekı bu uygulama artık guncelleme alacakmı gelıstırıcıden bunu öğrenme imkanınız olabilirmi . Bu tip coverflow muzik uygulamalarına hastayım