telefonun üstünde vestel yazmasa şansı olabilir hundayi kalite konusunda çok yükseldi ama kötü imajı atamadı örneğin

neymiş o teknoloji bosch un yaptığı işi 10yıl sonramı yapmak gülerimVestel diye küçümsemeyin. Şimdiki birçok dünya markasıyla hemen hemen aynı hatta daha yüksek teknolojiye sahip. Şöyle bi bilgi veriyim size. Sony gibi ünlü markalar vestele şu kadar televizyon üret diye bir miktar para veriyor vestel üretip yolluyo o televizyonu adamlar üzerine sony amblemini yapışturıyo ve en az aldıkları fiyattan 3 4 kat daha pahalıya satıyorlar.
Yalnız şu telefon işinde android kullanmaz da kendimizce bi işletim sistemi geliştirirsek daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ama ne yazıkki bir şey daha var ne yabancı devletler kafasını çevirip türk malı ürünlere bakıyor ne de bizim ülkemiz...
Hocam samsung halkına dandik mal satmıyorda ondan gelişti. Şimdi sen türk malı diye dandik telefon alırmısın? almazsın bunun için önce türk markalarının güven vermesi gerekiyor. Para kolay kazanılmıyor dostum.Arkadaşlarım Samsung ve Kia nasıl gelişti ? Halkı sayesinde çünkü ilk bu firmaların ürünlerini halkı kullandırdı onlarada belirli bir ekonomi kazandırdı. Adamlarda milli ruh bilinci hala yok olmadı ama malesef bizim ülkemize yok oluyor. Destekliyeceğinize köstek oluyorsunuz. Şuan benim monitörüm VESTEL hiç bir sorunum yok mis gibide çalışıyor 4 yıldır. Teknoloji şans işi dediğiniz gibi. Lütfen TÜRK MALLARINA destek çıkalım![]()
Samsung direk S3 vb telefonlarla mi atak yaptı dostum ? Eski telefonları çokta kaliteli değil şahsen E250 filan mesala.Hocam samsung halkına dandik mal satmıyorda ondan gelişti. Şimdi sen türk malı diye dandik telefon alırmısın? almazsın bunun için önce türk markalarının güven vermesi gerekiyor. Para kolay kazanılmıyor dostum.
Hocam samsung halkına dandik mal satmıyorda ondan gelişti. Şimdi sen türk malı diye dandik telefon alırmısın? almazsın bunun için önce türk markalarının güven vermesi gerekiyor. Para kolay kazanılmıyor dostum.
Ya beyler yorumlara bakıyorumda milletimize hiç mi güvenmiyorsunuz vestel eskiden çok kötü markaydı ama adamlar su sıralar kendileri çok geliştirdiler. Arkadaşımda vestel pc var makine çok hızlı. Vestel aralarına kimleri aldılar kimleri çıkardılar hiç takip etmiyor musunuz 60 yıldır aynı zekalı insanlarla mı çalışıyor zannediyorsunuz. Türk malı diye ön yargılı yaklaşmayın belki telefon iphone gibi olmasa bile çok iyi olacak nerden bileceksiniz. Adamlar kendilerini iphone ile kıyaslıyorlar demek ki kendilerine güveniyorlar ama biz güvenmiyoruz. İnsansız hava aracı yapmak çok mu kolay. nsansız hava aracı yapıyorlarsalar telefon da yaparlar
iphone biraz fazla iddaalı olmuş sanki![]()
Bence de, bi bekleyip görelim bakalım.Anlatacaklarını bu arkadaşların anlamaları çok zor. Arkadaşlar bir ürünü Türkiye'den almak varken gidipte yabancı ürünlere daha fazla para vermeyi maharet sanıyorlar. 3 kuruşluk telefona 36 ay taksit yaptırırlar, sonra gidip Türk malına ucuz diye kalitesiz derler. Boşuna uğraşmaya gerek yok.