• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

İphone'a, Vestel Rakip Olacak; VESTPHONE !

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
İphone'a, Vestel Rakip Olacak; VESTPHONE !

Eskisi kadar bilgisayar sektöründe söz sahibi olamasa da hala üretimini yapan Vestel bu sefer telefona yoğunlaşıyor.

Bu yıl şirketin 60'ıncı yılını kutlayacak olan Vestel ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, bu yıl 4.5 milyar dolarlık yatırımı hayata geçireceklerini söyledi.

Akıllı telefon piyasasına da gireceklerini belirten Zorlu, iPhone'dan daha ince telefon yapacaklarını söyledi.

Anomen Otel'de 7'ncisi düzenlenen 'Anadolu Markaları 2013 Yarışması'nda konuşan Zorlu, Türkiye'nin eski günlere bakıldığından çok daha iyi yerlere geldiğini, fakat çok daha fazla yapılacak işler olduğunu ifade etti.

-İNSANSIZ HAVA UÇAĞI DA ÜRETTİLER-

Üretimini üstlendikleri insansız hava araçlarını bu yılın sonunda Milli Savunma Bakanlığı'na teslim edeceklerini vurgulayan Zorlu, insansız hava uçaklarının üretiminin tamamen yerli, yazılım ve donanımlarının da kendilerine ait olduğunu, bu yılın sonunda da smart telefonları çıkartacaklarını açıkladı.

Zorlu şunları kaydetti: "iPhone'dan daha incesini yapıyoruz. Demek ki istenildikten sonra yapılabiliyor. Hiçbir zaman 'yapamayız olmaz' dememek lazım." dedi.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
vestel buzdolaptan başka bişey yapmasın :)

• Beğen
Tepkiler: starr22, Buraxlive, Dede ve 1 kişi daha
KayraBey

KayraBey

Üye
Yapsin alan olur yine de :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
iphone biraz fazla iddaalı olmuş sanki :)

x-scarface

x-scarface

Üye
Tabiki arz talep meselesi demek ki istek veya eksik var ki gündeme getirip yatırıma karar verilmiş yoksa böyle bir holding çöpe para atmaz :hmmm

- - - Eklendi - - -

iphone biraz fazla iddaalı olmuş sanki :)

Pazara iddalı girip dikkat çekmek istemişlerdir yoksa kuruluş ideolojisi ev eşyası olan bir şirketin apple gibi cihazlar çıkaramayacağını herkes tahmin eder :)

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Android yapar sistemini %99

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Olsun da Türk malı olsun

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
vestel kadar berbat marka yok televizyonundan tut beyaz eşyasına kadar vestel olursa türkiye rezil olur

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Vestel diye küçümsemeyin. Şimdiki birçok dünya markasıyla hemen hemen aynı hatta daha yüksek teknolojiye sahip. Şöyle bi bilgi veriyim size. Sony gibi ünlü markalar vestele şu kadar televizyon üret diye bir miktar para veriyor vestel üretip yolluyo o televizyonu adamlar üzerine sony amblemini yapışturıyo ve en az aldıkları fiyattan 3 4 kat daha pahalıya satıyorlar.

Yalnız şu telefon işinde android kullanmaz da kendimizce bi işletim sistemi geliştirirsek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ama ne yazıkki bir şey daha var ne yabancı devletler kafasını çevirip türk malı ürünlere bakıyor ne de bizim ülkemiz...

Peocawe

Peocawe

Üye
Sonra Çin malı misali adımız çıkmasın Türk malı diye. :d:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Vestel diye küçümsemeyin. Şimdiki birçok dünya markasıyla hemen hemen aynı hatta daha yüksek teknolojiye sahip. Şöyle bi bilgi veriyim size. Sony gibi ünlü markalar vestele şu kadar televizyon üret diye bir miktar para veriyor vestel üretip yolluyo o televizyonu adamlar üzerine sony amblemini yapışturıyo ve en az aldıkları fiyattan 3 4 kat daha pahalıya satıyorlar.

Yalnız şu telefon işinde android kullanmaz da kendimizce bi işletim sistemi geliştirirsek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ama ne yazıkki bir şey daha var ne yabancı devletler kafasını çevirip türk malı ürünlere bakıyor ne de bizim ülkemiz...

Jackks

Jackks

Üye
İstedikleri kadar ince yapsın içi boş olduktan sonra bir şey farketmez.O telefonun normal bir kullanıcıya en fazla 10 ay gider sonra teknik sorunlar baş gösterir beyaz eşyada olduğu gibi.

qarzulocne

qarzulocne

Üye

Aselsan eski aselsan olsaydi androidmis iosmuş w8miş hepsini yalan ederdik...
Aselsani *ok ettiler.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bence adamların ne yapacaklarını bilmeden fazla taşlamayın. Sonuçta adamlar insansız hava aracı yaptılar. Bence bundan sonra iyi bir telefon ve işletim sistemi de yapabilirler.

tapatalk

tapatalk

Üye
Mega fabrikalardan sonra bi havalandi bunlar

enterneoll

enterneoll

Üye
en az 3-4 yıldır evimize vestel olan hiçbir şey almıyoruz çok dandikler

foreverthe

foreverthe

Üye
Arkadaşlarım Samsung ve Kia nasıl gelişti ? Halkı sayesinde çünkü ilk bu firmaların ürünlerini halkı kullandırdı onlarada belirli bir ekonomi kazandırdı. Adamlarda milli ruh bilinci hala yok olmadı ama malesef bizim ülkemize yok oluyor. Destekliyeceğinize köstek oluyorsunuz. Şuan benim monitörüm VESTEL hiç bir sorunum yok mis gibide çalışıyor 4 yıldır. Teknoloji şans işi dediğiniz gibi. Lütfen TÜRK MALLARINA destek çıkalım :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Vestel'in ürünleri çok kaliteli. Samsung buzdolabı almışlardı eve çok dandik bir buzdolabıydı. Evdeki televizyonlar ve bilgisayarlar hariç bütün elektronik aletler Vestel. Hiçbir sorunları yok.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Arkadaşlarım Samsung ve Kia nasıl gelişti ? Halkı sayesinde çünkü ilk bu firmaların ürünlerini halkı kullandırdı onlarada belirli bir ekonomi kazandırdı. Adamlarda milli ruh bilinci hala yok olmadı ama malesef bizim ülkemize yok oluyor. Destekliyeceğinize köstek oluyorsunuz. Şuan benim monitörüm VESTEL hiç bir sorunum yok mis gibide çalışıyor 4 yıldır. Teknoloji şans işi dediğiniz gibi. Lütfen TÜRK MALLARINA destek çıkalım :)

Aynen. Kendimize bile güvenmiyorken neden başkaları bize güvensin? Millet Türk malı almaz gider çin malı alır. İşte bu yüzden, bizim halkımız kendi değerlerine sahip çıkamadığından uluslararası bi markaya bi ürüne sahip değiliz. Şunu örnek vereyim: Türkiye tüm dünya genelinde dokuma ürünlerinde en iyi yere sahip bi aralar İngiltere bizimle başa çıkmaya çalıştı bu konuda ama yapamadı. Şu anki durumumuz da şu: biz terlik, kıyafet, ayakkabı, gömlek gibi bir çok tekstil ürününü yabancı ülkelere çok düşük bi fiyata satıyoruz adamlar amblem basıp bize sattığımız fiyatın 10 katı fiyata geri satıyor. Bu ve bu gibi durumlarda çok içim yanıyor :(

• Beğen
Tepkiler: Dede
Takipçi Satın Al

Üst Alt