Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acil Yardım Lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
ucankoc
Üye
Konu Sahibi
Acil Yardım Lütfen
arkadaşlar Xperia Neo yu rootlayıp cwm yükledim ilk defa. xda forumdan bulduğum jelly dream romu yükledim. ama açılmıyor (((( sony yazısında kaldı. yardım edin lütfen (
bor31
Üye
bir şeyi atlamışın galiba çok büyük bir sorun değil çok kolay çalışır duruma getirebilirsin forumlardan stock rom (.ftf uzantılı) bul ve flashla düzelecektir.
Wipe Data
Wipe Cache
Wipe Dalvik Cache
Format System sonra Rom
mastris
Üye
Bor31 in dediği gibi stock rom flashla. Telfnn bootloader kilidini kırmadan yapmşn yada custom rom yüklemeden önce kerneli flashlamamışın. Stock rom flasla düzelecektir.
hiç problem değil...
jelly dream romunun boot.img dosyasını telefona flash lamayı unutmussun. ilk olarak telefonn sarjını doldur. fulllemene gerek yok. 10 dk sarj olması yeterli. bi yerden bu romun boot.img dosyasını bul (romun içinde olabilir) C:\fastboot klasörüne yapıştır başlata tıkla cmd yi aç aşağıya yazcaklarımı uygula
cd..
cd..
cd fastboot
fastboot flash boot boot.img
bunları yazdıktan sonra senden telefonu istiycek. telefonu fastboot modda pc ye bağla (ses açma tusuna basılı tutarak usb kabloya bağla. telefonun bildirim ışığının mavi renk olması lazım.. 3-5 saniye sonra boot.img dosyasını telefona flashlanır. telefonu pc den çıkar yeniden başlat...