Tahir babanın yeni rütbesini kutluyoruz!! [TOTEM]

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
Beni bu hale Sensei getirdi biliyor musunuz?
Bende sapın tekiydim.acayip acayip mesajlar yazıyordum.Hatta test mod iken bile...
Sonra Sensei Şehriyar tuttu elimden sağolsun.Benden 13 yaş küçük ama kafa benden 20 yaş büyük.İşte bu yüzden o benim hocamdır.Ben ilk defa mod oldum bir forumda.Cok forum geçmişim bile yok zaten.O'nun sayesinde buralara kadar geldim.Haftasonu admin olacağım inşallah.

Madem bu kadar zeki ve seni bugünlere getirdi neden o admin olmuyor? derseniz, yaşı tutmuyor :kıskıs:

:) süper anlatmışsın dede

• Beğen
Tepkiler: Dede

Akıncı

Akıncı

Üye
ich liebe dich dyorsun abi

Akıncı

Akıncı

Üye
yok be tek zayıfım o :ehe

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Benimde zayıf geliyordu 33 den son sınav deli gibi calistim yinede 70 aldım :D neyse kurtardim hic olmazsa

Akıncı

Akıncı

Üye
konuyu dağıtmayın:zzz:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
:D:D

achambo

achambo

Üye
konu ciddi uçmuş tahir dede asıl konuyu hafta sonuna bekliyoruz:D

KayraBey

KayraBey

Üye
Asıl ben konu yerine başka birşey açacağım sıkı durun !!!

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve achambo
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Beni bu hale Sensei getirdi biliyor musunuz?
Bende sapın tekiydim.acayip acayip mesajlar yazıyordum.Hatta test mod iken bile...
Sonra Sensei Şehriyar tuttu elimden sağolsun.Benden 13 yaş küçük ama kafa benden 20 yaş büyük.İşte bu yüzden o benim hocamdır.Ben ilk defa mod oldum bir forumda.Cok forum geçmişim bile yok zaten.O'nun sayesinde buralara kadar geldim.Haftasonu admin olacağım inşallah.

Madem bu kadar zeki ve seni bugünlere getirdi neden o admin olmuyor? derseniz, yaşı tutmuyor :kıskıs:

sopa:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, Dede ve Joker
KayraBey

KayraBey

Üye
Aaaaa Sensei :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Joker
Akıncı

Akıncı

Üye