Xperia sp hafıza

Sponsorlu Bağlantılar

sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
Xperia sp hafıza
arkadaşlar xperia sp alalı 1gün falan oluyor android dünyasında yeniyim konuyu yanlış yere açdıysam kusura bakmayın uygulamarı hafıza kartına kurmak için rootsuz bi program yada yöntem varmı sd dosyaları taşıyabilsem oda yeter

Invoke

Invoke

Üye
Sonylerde böyle bir sorun yok direk taşıyabiliyorsun zaten. Ayarlar Uygulamar hangi uygulamayı taşıyacaksan: gel ona. SD karta taşı olacak altta. Bazıları taşınmaz ama.

- - - Eklendi - - -

sd dosyalar? onlar zaten sdde olur. X-plore yükleyin markette ücretsiz. Mesela bir oyun yüklediniz sdsi hafıza kartında android klasörünün içinde datadır ya da obb'de.

sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
Sonylerde böyle bir sorun yok direk taşıyabiliyorsun zaten. Ayarlar Uygulamar hangi uygulamayı taşıyacaksan: gel ona. SD karta taşı olacak altta. Bazıları taşınmaz ama.

- - - Eklendi - - -

sd dosyalar? onlar zaten sdde olur. X-plore yükleyin markette ücretsiz. Mesela bir oyun yüklediniz sdsi hafıza kartında android klasörünün içinde datadır ya da obb'de.

dediğiniz sd karta taşı yok malesef data dosyalarıda telefon hafızasına kuruluyor hafıza kartına kurulmuyor

egemaster

egemaster

Üye
bende xperia kullanıyorum yardımcı olabilirim obb mi taşımak istiyorsun yoksa uygulamayı rootsuz biçimde havıza kartına kurmak mı ? bazı uygulamalar (özel yetkililer) harici tüm uygulamaları
Ayarlar>Uygulamalar>Tümü>(İstediğiniz Programı Seçin)>Telefona Taşı yada SD ye Taşı yazar bu yöntemle taşınabilir.
***ÖNEMLİ: Taşıdığın uygulama menüde her yeniden başlatmada sırası değişecektir.

sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
bende xperia kullanıyorum yardımcı olabilirim obb mi taşımak istiyorsun yoksa uygulamayı rootsuz biçimde havıza kartına kurmak mı ? bazı uygulamalar (özel yetkililer) harici tüm uygulamaları
Ayarlar>Uygulamalar>Tümü>(İstediğiniz Programı Seçin)>Telefona Taşı yada SD ye Taşı yazar bu yöntemle taşınabilir.
***ÖNEMLİ: Taşıdığın uygulama menüde her yeniden başlatmada sırası değişecektir.
malesef öyle bir secenek yok dead trigger gta most wantedda

egemaster

egemaster

Üye
androidinizin sürümü kaç belki ondan dolayı olabilir ics (4.0) ve gb (2.3) android sürümlerinde bu yöntemle taşınıyor

sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
4.1.2

Invoke

Invoke

Üye
Hiç sanmam sürümle alakalı olduğunu 4.2.2 custom kullanıyorum ben aynı sony işte :S

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bende bi sorun yok!
Tel Direk sd karta oyun atabiliyor :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt