Tüm telefonlarda ses arttırma!!!

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

İşe yarıyor valla ses kademesi 15/15 şuanda. :D
CyanogenMod'a da portlamışlar bu özelliği :) GalaxyS i9000 de çalışıyor.

Not: 3310'da çalışmıyor :off::off: 3310 un ses düğmesi nerde biri söylesin acillllll!!! hatta arasın numaramı mesaj da atsın söylesin acill oyun program kasıyor virüs internet lütfen acil!!!!!!

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Team viewer yükle tele cwf atıp düzeltiriz :ASFAFSF:ADSFDAS:AFSGA

aleranol

aleranol

Üye
Gerçek yöntem isterseniz calan mp3 sesini pcden % 150 arttırın program ile. Ayrıca tele tw kuran kisilere benim gibi bir mobilci yardım edemiyor lütfen :)

achambo

achambo

Üye
daha artmıyo ne yapalım:(

PriZm

PriZm

Üye
Gerçek yöntem isterseniz calan mp3 sesini pcden % 150 arttırın program ile. Ayrıca tele tw kuran kisilere benim gibi bir mobilci yardım edemiyor lütfen :)

Mp3gain gibi o decibel gain programları ses kalitesini feci şekilde düşürüyor.Basslar patlıyor tizler çatlıyor..

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve achambo
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Onun yerine mixcraft gibi bir programla ses arttırabilirsin ama en iyisi benim yöntem zahmetsiz ve basit :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Çok bozuyor sesi yaa :( Onun yerine aynı mp3ün daha yüksek kaliteli bir versiyonunu bulmaya çalışıyorum şahsen :)

ismail

ismail

Üye
Nokia E63 başaralı :oke:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
:d:d:d

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Şarkıyı mixcrafttan 320 kbps ye de çevirebilirsin :)

PriZm

PriZm

Üye
Şarkıyı mixcrafttan 320 kbps ye de çevirebilirsin :)

Mixcraft nedir?

Ayrıca eğer converter gibi bir uygulamaysa işe yaramaz.

Örnek olarak 96 kbps mp3 var diyelim. Bunu isterseniz Flac'a çevirin yinede ses kalitesi aynı kalacaktır.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır mixcraft profesyonel bir dj uygulamasıdır

PriZm

PriZm

Üye
Sonuçta yinede düşük kalite bir mp3 ü herhangi bir programla kalitesini arttıramazsın.Birşey değişmez.

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Gerçi ben sarkilari bastan yaptigim(remix yani) kalite artmasi benim icin gecerli. Aksam deniyecegim kaliteyi degistirmeyi

PriZm

PriZm

Üye
Baştan yaparsan o dediğin geçerli olur.Varolan düşük kalite bir müzik yada videoyu converter yada pro bir programla arttırırsan sonuç değişmez.

• Beğen
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Google a hep böyle aratırım

*sanatçı* *şarkı adı* 320 kbps mp3

:ehe

Google PLay den VK Music and Video yu indirdim. Birçok şarkının 320 kbps versiyonu çıkıyor. Kalanlarda birkaç site yardımcı oluyor :D Bu arada myfreemp3'de de çok sağlam ve kaliteli remixler var.

ismail

ismail

Üye
VK zımbırtısı ne film sitelerinde de var :bilmm:

ismail

ismail

Üye
güzelmiş ama :)
Sanırım paralı ama :bilmm:

Üst Alt