Arda abisi arda . :) Nasılsın Ali abi ne var ne yok
__xXx__ Üye DiaBLoS' Alıntı: Arda abisi arda . Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Ali abi ne var ne yok
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Aleyküm Selam torun Genişletmek için tıkla ... Abim nasılsın durumlar nasıl
__xXx__ Üye x-scarface' Alıntı: Hamd olsun güzel kardeşim sen nasılsın keyifler nasıl Genişletmek için tıkla ... iyilik nolsun Yarın sınav yok çalışıyorum bende
x-scarface' Alıntı: Hamd olsun güzel kardeşim sen nasılsın keyifler nasıl Genişletmek için tıkla ... iyilik nolsun Yarın sınav yok çalışıyorum bende
KayraBey Üye __xXx__' Alıntı: Tahir abi ben seni tanıyorum sen beni unutmuşun herhalde Nick in bir zamanlar Kayrabey değil miydi - - - Eklendi - - - Hoşgeldin kardeşim Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Herkes beni kayrabey ile karistiriyor.kim ula bu kayrabey? Adam ne isim yapmış ya aşağı kayrabey yukarı kayrabey
__xXx__' Alıntı: Tahir abi ben seni tanıyorum sen beni unutmuşun herhalde Nick in bir zamanlar Kayrabey değil miydi - - - Eklendi - - - Hoşgeldin kardeşim Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Herkes beni kayrabey ile karistiriyor.kim ula bu kayrabey? Adam ne isim yapmış ya aşağı kayrabey yukarı kayrabey
__xXx__ Üye Joker' Alıntı: Tekrardan selam herkese Genişletmek için tıkla ... aleyküm Selam tekrar hosgeldin
__xXx__ Üye Tahir' Alıntı: Herkes beni kayrabey ile karistiriyor.kim ula bu kayrabey? Adam ne isim yapmış ya aşağı kayrabey yukarı kayrabey Genişletmek için tıkla ... Eyvah hatlar karıştı Kusura bakma abi
Tahir' Alıntı: Herkes beni kayrabey ile karistiriyor.kim ula bu kayrabey? Adam ne isim yapmış ya aşağı kayrabey yukarı kayrabey Genişletmek için tıkla ... Eyvah hatlar karıştı Kusura bakma abi
Şehriyar Üye Tahir' Alıntı: Herkes beni kayrabey ile karistiriyor.kim ula bu kayrabey? Adam ne isim yapmış ya aşağı kayrabey yukarı kayrabey Genişletmek için tıkla ... Android bolumundeydi abi sevmezdim hic ben de. Degistirmis herhalde nickini goremiyorum hic
Tahir' Alıntı: Herkes beni kayrabey ile karistiriyor.kim ula bu kayrabey? Adam ne isim yapmış ya aşağı kayrabey yukarı kayrabey Genişletmek için tıkla ... Android bolumundeydi abi sevmezdim hic ben de. Degistirmis herhalde nickini goremiyorum hic
Joker Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: aleyküm Selam tekrar hosgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk
Joker Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Aleykümesselam kardeş . Hoşgeldin . Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abi naber
DiaBLoS Admin __xXx__' Alıntı: Nasılsın Ali abi ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Sağolasın kardeşim iyiyim . Sen nasılsın ?
__xXx__' Alıntı: Nasılsın Ali abi ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Sağolasın kardeşim iyiyim . Sen nasılsın ?
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Hoşgeldin burağım. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abim nasılsın
DiaBLoS Admin Joker' Alıntı: Hoşbulduk abi naber Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür kardeşim iyiyim valla . Sen nasılsın ?
Joker' Alıntı: Hoşbulduk abi naber Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür kardeşim iyiyim valla . Sen nasılsın ?
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Hosgeldin Burak Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum abi nasıl keyifler
__xXx__ Üye DiaBLoS' Alıntı: Sağolasın kardeşim iyiyim . Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sağolasın
DiaBLoS' Alıntı: Sağolasın kardeşim iyiyim . Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sağolasın