Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

mustafablade91

Üye
emeğinize sağlık yükledim fakat Kamera ayarlarına (fotoğraf hafızasını hafıza kartı yapmak için) giremiyorum sadece bendemi böyle sorun bende ise tekrar yüklemeyi düşünüyorum. tel 603

Anil-D

Anil-D

Üye
sarj 2 saat 50 dkda doluyor orjinal fwde benim 1saat 30 dkda doluyordu neden olabilir abi

achambo

achambo

Üye
benim 1,30 saatte oluyo şarj

bir de kalibrasyonu aşırıya kaçarak yapsak fark eder mi acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
emeğinize sağlık yükledim fakat Kamera ayarlarına (fotoğraf hafızasını hafıza kartı yapmak için) giremiyorum sadece bendemi böyle sorun bende ise tekrar yüklemeyi düşünüyorum. tel 603

yazılım dosyalarını tekrardan indir flaşla. Güncelledim çünkü dosyaları

achambo

achambo

Üye

bende otobüsteyken 1-1,5 dk da konumu buldu

c private 10202be9 a bu txt leri atın olmazsa gömmeniz gerek

ilk buldu şimdi eskisi gibi cfw ye gömmek lazımmış:)

mustafablade91

Üye
teşekkürler. :alkis

MaxipmaN

Üye
şarj 1.30 gibi doluyor

ByPunish

Üye
şu yandaki çubuk için bir dosya yaparmısın ? O olmadan çok kötü olmuş bu

Anil-D

Anil-D

Üye
hakan abi pili saat yerıne koyabılırmısın

- - - Eklendi - - -

okla isaret ettigım yere koyabılırmısın ?

Anil-D

Anil-D

Üye
hadi ya ama ne guzel olurdu

ByPunish

Üye

o kadar exe bilgim yok kardeşim

- - - Eklendi - - -

rofs3 ten eikcoctl.dll dosyasını silmen gerek...

ya bilgim yok bi paket yapamazmısın ? Bu tür modlar kişisel bu tip modlar için normal hali için paket yaparsan kullanıcı kazanırsın ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya bilgim yok bi paket yapamazmısın ? Bu tür modlar kişisel bu tip modlar için normal hali için paket yaparsan kullanıcı kazanırsın ;)

yazılımı birazda kendinize göre düzenlemelisiniz. Sitede anlatımlar var biraz araştırma yeterli bilgi sahibi oldunmu kolay olduğunu göreceksin. Ben Allah rızası için yapıyorum çok az farketmiyor bi faydası yok bana yani :)

• Beğen
Tepkiler: salkin ve achambo
yunus5498

yunus5498

Üye
Ben bunun şeffaf widgeti olmasını istemiyorum.Modun linkini verebilir misiniz?

furkitare

furkitare

Üye
Arkadaşımın 700üne yükledim, gayet güzel oldu. Beğendi. Ama c6 için hala iyi değil. Şu kamera ayarları ile oynanmasaydı iyiydi. Keşke o ayarları geriye alabilsek

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşımın 700üne yükledim, gayet güzel oldu. Beğendi. Ama c6 için hala iyi değil. Şu kamera ayarları ile oynanmasaydı iyiydi. Keşke o ayarları geriye alabilsek
10282EDC.txt bu dosyayı ofw nin rofs2 den çekip aynı yere at kamera orjinaline döner

MaxipmaN

Üye

nesş kötü ki çok daha iyi çekiyor özel ayara neredeyse hiç gerek kalmıyor

achambo

achambo

Üye
nesş kötü ki çok daha iyi çekiyor özel ayara neredeyse hiç gerek kalmıyor

ama 6-7 mb

ben orjinal ayarlara döndüm biraz ayar yaptım şuan güzel

- - - Eklendi - - -

ben paylaştım o modu önceki sayfalarda veriyim tekrar

- - - Eklendi - - -

Üst Alt