Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

furkitare

furkitare

Üye

ama 6-7 mb

ben orjinal ayarlara döndüm biraz ayar yaptım şuan güzel

- - - Eklendi - - -

ben paylaştım o modu önceki sayfalarda veriyim tekrar

- - - Eklendi - - -

eyvallah! :)

TuvaletTerliği

TuvaletTerliği

Üye
Yüklemeden önce hafıza kartını biçimlendirmek şart mı Hakan Ustam? Yedeklemem çok uzun sürer. Telefon C6-01

achambo

achambo

Üye
Yüklemeden önce hafıza kartını biçimlendirmek şart mı Hakan Ustam? Yedeklemem çok uzun sürer. Telefon C6-01

başka yolu var 1 dk söyliyim

- - - Eklendi - - -

hafıza kartından data,private,predic(varsa),resource,sys,system klasörlerini sil

TuvaletTerliği

TuvaletTerliği

Üye

başka yolu var 1 dk söyliyim

- - - Eklendi - - -

hafıza kartından data,private,predic(varsa),resource,sys,system klasörlerini sil

Silmeyince sorun çıkıyor mu? Mesela benim opera mini hafıza kartına yüklü. Privatede dosyaları olduğu için yer imleri kaybolmuyor. Bir de senkrenizasyon olmayacağı için rehberi yedekleyemeyeceğim. 57 kişi var rehberde. Hafıza krtına rehberin yedeğini alabileceğim bir pro var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Silmeyince sorun çıkıyor mu? Mesela benim opera mini hafıza kartına yüklü. Privatede dosyaları olduğu için yer imleri kaybolmuyor. Bir de senkrenizasyon olmayacağı için rehberi yedekleyemeyeceğim. 57 kişi var rehberde. Hafıza krtına rehberin yedeğini alabileceğim bir pro var mı?

rehberini sim hafızasına kopyala. Yazılımı at, % 90 da hata verirse aldırma. Usb çıkart, bataryayı çıkart tak telefonu aç kullan eğer hata alırsan anlaki hafıza kartını biçimlendirmediğindendir...

MaxipmaN

Üye
telefonda diğer cfwlerdeki kadar olmasa da hafıza kartına girişte kasılmalar galerinin yavaş açılması gibi sorunla vardı joshlog mod yaptım 2kat hızlandı telefon 1ghz oldu sanki widgetler çok olunca teli yoruyo galiba

TuvaletTerliği

TuvaletTerliği

Üye

rehberini sim hafızasına kopyala. Yazılımı at, % 90 da hata verirse aldırma. Usb çıkart, bataryayı çıkart tak telefonu aç kullan eğer hata alırsan anlaki hafıza kartını biçimlendirmediğindendir...

başarıyla yükledim sorun yok :oke: hiç uyarı almadım . Eline sağlık ☺

- - - Eklendi - - -

kurtuluş abinin paylaştığı nokia senk.i indircem şimdi ☺

- - - Eklendi - - -

o çalışır heralde

- - - Eklendi - - -

telefonda diğer cfwlerdeki kadar olmasa da hafıza kartına girişte kasılmalar galerinin yavaş açılması gibi sorunla vardı joshlog mod yaptım 2kat hızlandı telefon 1ghz oldu sanki widgetler çok olunca teli yoruyo galiba

evet. Widgetler arkaplanda çalışan küçük uygulamalardır. Ve optimizasyon programlarıylada kapatılamadığı için teli yorar ☺

MaxipmaN

Üye
mesela 1.5 sene sonra satcaksam 2sene sonra satılcak duruma geldi atıyorum kim bilir ne zaman elden çıkartıcam

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
mesela 1.5 sene sonra satcaksam 2sene sonra satılcak duruma geldi atıyorum kim bilir ne zaman elden çıkartıcam

ben 2 yıla satıcam veya birine vericem

zaten yurtta kalıcam 2 sene kaçak götürcem telefonu

car mode bende de çalışmıyor

MaxipmaN

Üye
oyunsuzluk sıktı beni yoksa telefonla ilgili diğer sıkıntılar sorun değil

TuvaletTerliği

TuvaletTerliği

Üye
oyunsuzluk sıktı beni yoksa telefonla ilgili diğer sıkıntılar sorun değil

dostum bu aralar telefon alma zamanı değil bence. Herşeyin yerine oturması lazım. Mesela wp8in marketi zayıf ama çok hızlı gelişiyor. Şimdi alırsan keşke deme ihtimalin büyür

MaxipmaN

Üye
dostum bu aralar telefon alma zamanı değil bence. Herşeyin yerine oturması lazım. Mesela wp8in marketi zayıf ama çok hızlı gelişiyor. Şimdi alırsan keşke deme ihtimalin büyür

bu sene üniverersiteye girersem seneye çok rahat ikna ederim babamı ama wp asla ama asla almıcam nokia bitti benim için

• Beğen
Tepkiler: achambo
TuvaletTerliği

TuvaletTerliği

Üye
nokianın kullanıcılarına karsı saygısız olduğu kesin. Özellikle servis konusunda. Ama lumialar da baya bi cezvedici görünüyor. Ama samsung’un yanında bir hiç tabi..☺

achambo

achambo

Üye
bu sene üniverersiteye girersem seneye çok rahat ikna ederim babamı ama wp asla ama asla almıcam nokia bitti benim için

bir daha nokia almam ben de keşke o zaman annannem Mekkede bizim aramamızı bekleyip s2 alsaydı 200 tl fazla verirdik ama süper telefonum olurdu:(

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Esendağlı

Esendağlı

Üye

bir daha nokia almam ben de keşke o zaman annannem Mekkede bizim aramamızı bekleyip s2 alsaydı 200 tl fazla verirdik ama süper telefonum olurdu:(
Valla büyük konuşmamak gerek,ben geçtiğimiz pazar günü beyaz bir S3 aldım ama gel görki Nokia ve symbian sanki daha bir bizdenmiş gibi,ben S3 e ısınamadım ve eşime hediye ettim(26.05 evlilik yıldönümümüz bu arada).n8 imi özlemişim.

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
hakan abi 808de sıkıntılar varmış öyle diyolar şarji az gidiyormuş bide telefonu çok yavaşlatıyormuş öyle duydum da söyleyeyim dedim bilgin olsun

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
hakan abi 808de sıkıntılar varmış öyle diyolar şarji az gidiyormuş bide telefonu çok yavaşlatıyormuş öyle duydum da söyleyeyim dedim bilgin olsun

Telefona Nasıl Yüklendiğine Bağlı :oke:
Birçok Yorumlarda da Telefonun Ne Kadar Hızlı Olduğuna Vurgu Yapıldı Ki Kendimde Kullanıyorum :oke:

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici

Telefona Nasıl Yüklendiğine Bağlı :oke:
Birçok Yorumlarda da Telefonun Ne Kadar Hızlı Olduğuna Vurgu Yapıldı Ki Kendimde Kullanıyorum :oke:

ben c6da kullanıyorum telefon tabiri caizse uçuyo ☻ bi kaç kişi öyle dedi bende söyledim

- - - Eklendi - - -

hakan abi tarayıcı önbelleğini c ye nasıl alıcam onu bi anlatır mısın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben c6da kullanıyorum telefon tabiri caizse uçuyo ☻ bi kaç kişi öyle dedi bende söyledim

- - - Eklendi - - -

hakan abi tarayıcı önbelleğini c ye nasıl alıcam onu bi anlatır mısın

101f8557.txt bu dosyayı ofw den çekip cfw de aynı yere aktar

ccxfor

Üye
kesinlikle bu cfw kurduktan sonra telefonun konuşurken hopörlörü sesi çok az çıkıyor yooksa şarjı gayet iyi

Üst Alt