PayPal Uyelik*

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
PayPal Uyelik*
Herkese merhabalar,
Babam onceden dedigim gibi bosta olan hic acilmamis kredi kartini getirdi.Cardfinans fix kart.Aidatsiz,PayPal icin dusunuyorum.Cesitli etkinliklerle ufaktan para kazanmak istiyorum.Sifre calinma olayi vs. Durumlarla karsilasir miyim? Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Iyi forumlar...

messevim

messevim

Üye
paypalın güvenliği çok güzel. A normal bir Durum olunca paypal hesabın kilitleniyor. Benim ki de bir ara kilitlendi. Açtırmak için çok uğraştım. Güvenlik açısın'dan kafan da soru işareti kalmasın.

MrTech

MrTech

Üye
Güvenligi olsun cok iyi sıkıntı olmaz merak etme.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Mesela benim bilgisayarimda keylogger olsa diyelim adam sifremi falan ogrense giremez mi?

larten123

larten123

Üye
Girse bile kilitlerler herhalde hesabını. Benim içinde 30tl olan paypayım kilitlendi ve açmıyorlar bankaya aktaracağım üzerinden 6 ay geçince alabiliyormuşuz

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Girse bile kilitlerler herhalde hesabını. Benim içinde 30tl olan paypayım kilitlendi ve açmıyorlar bankaya aktaracağım üzerinden 6 ay geçince alabiliyormuşuz

O alti aylik surecte kullanabiliyor muyuz?

messevim

messevim

Üye
Bende 45 lira vardı güvenlik nedeni ile kilitlendi benden cüzdan kredi kartı ekstresi Ve adresi gösteren fatura fotokopisi istediler. Istediklerini gönderdim daha sonra açtılar. Ve parayı bankamatikten çektim sonra. 6 ay falan beklememiştm ama ben. Para 2 aylık tı Ve çektim ,

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Bende 45 lira vardı güvenlik nedeni ile kilitlendi benden cüzdan kredi kartı ekstresi Ve adresi gösteren fatura fotokopisi istediler. Istediklerini gönderdim daha sonra açtılar. Ve parayı bankamatikten çektim sonra. 6 ay falan beklememiştm ama ben. Para 2 aylık tı Ve çektim ,

Bu belgeleri nasil gosterdin?

messevim

messevim

Üye
ha ayrıca hesabın kilitlendiği zaman sadece para yatırablyorsn hesabına başka hiçbir işlem yapamıyorsun. Var olan parayı çekemyosun alışveriş yapamyorsun. Vs vs..

- - - Eklendi - - -

Bu belgeleri nasil gosterdin?

nasıl ki face ye fotoğraf yüklüyorsun onlarada öyle gönderiyorsun. Fotokopileri fotoğraf çekiyorsun Ve gönderiyorsun.

larten123

larten123

Üye
O alti aylik surecte kullanabiliyor muyuz?

hayır sen hiçbir şey yapamıyorsun ama başkası sana para fslan atabiliyor kred kartı ekstresi adres ikametgah nüfus cüzdanı fotokobisi ıvır zıvır istediler bazılarını yolladım açmadılar. Zaten şu an başka paypalım var

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Hesabimi ben bile kitleyebilirim yani yanlislikla ? :)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Sifreyi yanlis girersem?

larten123

larten123

Üye
bir şey olmuyor

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Benim oldugumu nerden biliyor?

messevim

messevim

Üye
Benim oldugumu nerden biliyor?

en son kullandigin tarayıcı , ıp adresı en son girdiğin il vs. Mesela ben ilk önce internet kafe de girmiştim. Daha sonra proxyle giriş yaptım hesabıma hesabım kilitlendi. Müşteri temsilcisi de diyor yakın zamanda yurt dışına çıktınız mi ben hayır Dedim Adam diyor ışte en son ABD de giriş yapmışsınız. :)

ibrahimhalilcay

ibrahimhalilcay

Üye
İp adresi, son girilen pc ve genelde kullanıma bakıyor, ayıkırı bi durum olmadıkça hiçbişey olmaz :) Çok Güvenilirdir ben sorun yaşamadım hiç:)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Cok iyi,peki tabletimden de girersem?

marist

marist

Üye
Peki nasıL hesap açıLıyor :hmmm

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Bakicam bugun,arkadaslar ayni internet uzerinden hem pc hem tabletten girebilir miyim?

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar ayni internet agindan girsem problem olur mu??