abi linux kurdaGaliba mint kurcam![]()
ne olduğu farketmezOpenSuse ve redhat enterprise ,ekleyebilirsin ; uygun olduğumdada sorusu olanlara yardımcı olurum
Şeref verdin abi konuya.
Uuuu Sait abi ne dediŞeref verdin abi konuya.
Abi bu konu senden sorulacak emin ol.
Gençler karşınızda bir dahi var haberiniz olsun.Linux Türkiye temsilcisidir kendisi.Her türlü yardimda bulunacağından eminim.
Uuuu Sait abi ne dediŞeref verdin abi konuya.
Abi bu konu senden sorulacak emin ol.
Gençler karşınızda bir dahi var haberiniz olsun.Linux Türkiye temsilcisidir kendisi.Her türlü yardimda bulunacağından eminim.
gaz kokusu alıyorum
.Teşekkürler gerek yok bu kadar şeye kırmızı halı yeter kulise biraz çerez.Şaka bir yana işte yeterince koşturuyorum burdada zamanım olursa seve seve yardımcı olurum bizim cihazlarımızın tamamı Solaris ile çalışıyor son sistemimiz ise Fedora üzerine kurulu .Sizin kullanıcağınız dağıtımlar belli arkadaşımızda belirtmiş mint,ubuntu ve buna benzer en populer olanı ubuntu ve deposu gittikçe genişlediği için herkes onu kullanıyor yanlız Pardus'ta önemli gelişmeler var yakında takip etmek gerek .Saygılarımla
Ciddi misin abi

İşyeri ile alakalı temsilciliğimiz.Konu özünden çıkılmasın konu sahibi olarak buna dikkat edelim sizinde emeğinize sağlık şimdiden.Yanlız konuya dikkat edilecek hususları kırmızı ve biraz büyükçe belirtiniz.Örnek linux'e yeni başlayacak kişiler direk Windows üstüne yada bölümüne kurma gibi yanlışlıkları yapmamaları için uyarıda bulunursanız iyi olur.Malum çok yaşadık bu tecrübeleriGeçen haftalarda yine linux konularından birinde konuşmuştuk ama Türkiye Temsilcisi olduğunu bilmiyordum ilginiz için teşekkürler![]()

Uyarıyı unutmayınEvet en son geçen sene yaşadım benneyse sizin dediğiniz gibi konu özünden çıkarmıyayım konuyu bu hafta ve haftaya çok sınav var sonrasında ise çok güzel bir konu olacak inşallah
![]()

Windows 7 gayet güzel çalışıyor 2gb ram ile.Ubuntu neden kasacak ki?
Hani hızlıydı sistem
Bu böyle kağnı gibi olacaksa hemen konuya kilit sizlere de 1er günlük ban ona göre
![]()