Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı konular eklenmiştir :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Galiba mint kurcam :)

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
OpenSuse ve redhat enterprise ,ekleyebilirsin ; uygun olduğumdada sorusu olanlara yardımcı olurum

• Beğen
Tepkiler: Dede
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Eklerim tabiki ama bu konu biraz gelişsin zaten aceleye geldi. Herkes ısınsın linuxa sonra hepsini tanıtırım :) Tahir abi dayanamadın değil mi :D bir de bu 12. sürümü 14.1 çok daha stabil çalışıyor :)

KayraBey

KayraBey

Üye
OpenSuse ve redhat enterprise ,ekleyebilirsin ; uygun olduğumdada sorusu olanlara yardımcı olurum

Uuuu Sait abi ne dedi :) Şeref verdin abi konuya.

Abi bu konu senden sorulacak emin ol.
Gençler karşınızda bir dahi var haberiniz olsun.Linux Türkiye temsilcisidir kendisi.Her türlü yardimda bulunacağından eminim.

CABBAR

CABBAR

Üye

Gençler karşınızda bir dahi var haberiniz olsun.Linux Türkiye temsilcisidir kendisi.Her türlü yardimda bulunacağından eminim.

Ciddi misin abi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Tahir :zzz: gaz kokusu alıyorum :D .Teşekkürler gerek yok bu kadar şeye kırmızı halı yeter kulise biraz çerez.Şaka bir yana işte yeterince koşturuyorum burdada zamanım olursa seve seve yardımcı olurum bizim cihazlarımızın tamamı Solaris ile çalışıyor son sistemimiz ise Fedora üzerine kurulu .Sizin kullanıcağınız dağıtımlar belli arkadaşımızda belirtmiş mint,ubuntu ve buna benzer en populer olanı ubuntu ve deposu gittikçe genişlediği için herkes onu kullanıyor yanlız Pardus'ta önemli gelişmeler var yakında takip etmek gerek .Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Geçen haftalarda yine linux konularından birinde konuşmuştuk ama Türkiye Temsilcisi olduğunu bilmiyordum ilginiz için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Nextman
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman ve MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Vay be :) Benim en son yaptığım en büyük işlerden bir tanesi yargıtayın sunucularını yapılandırmak olmuştu :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Geçen haftalarda yine linux konularından birinde konuşmuştuk ama Türkiye Temsilcisi olduğunu bilmiyordum ilginiz için teşekkürler :)
İşyeri ile alakalı temsilciliğimiz.Konu özünden çıkılmasın konu sahibi olarak buna dikkat edelim sizinde emeğinize sağlık şimdiden.Yanlız konuya dikkat edilecek hususları kırmızı ve biraz büyükçe belirtiniz.Örnek linux'e yeni başlayacak kişiler direk Windows üstüne yada bölümüne kurma gibi yanlışlıkları yapmamaları için uyarıda bulunursanız iyi olur.Malum çok yaşadık bu tecrübeleri :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Evet en son geçen sene yaşadım ben :D neyse sizin dediğiniz gibi konu özünden çıkarmıyayım konuyu bu hafta ve haftaya çok sınav var sonrasında ise çok güzel bir konu olacak inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet en son geçen sene yaşadım ben :D neyse sizin dediğiniz gibi konu özünden çıkarmıyayım konuyu bu hafta ve haftaya çok sınav var sonrasında ise çok güzel bir konu olacak inşallah :)
Uyarıyı unutmayın :oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben kurayim hele güzel bir açıklama da benden gelecek.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Tamam unutmam :) Tahir abi kesin mint kuruyorsun değil mi :D

achambo

achambo

Üye
Windows 7 gayet güzel çalışıyor 2gb ram ile.Ubuntu neden kasacak ki?

Hani hızlıydı sistem :zzz:

Bu böyle kağnı gibi olacaksa hemen konuya kilit sizlere de 1er günlük ban ona göre :eller:

:ehe

bana ban atamazsın sopa: :ehe

- - - Eklendi - - -

ubuntu mu daha seri mint mi

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
mint kesinlikle

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ayrıca düşük konfigirasyonlu ise kullandığınız pc Mint dağıtımını kullanmanızda fayda var :oke:

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Benim donanımım güçlü olsa bile mint'e devam :D

Üst Alt