Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

way way way coşturmuşsun bu sefer :) en sonunda güzel resimler ayarlamışsın :) hepside harika. toogle lar yarı şeffaf daha güzel olmuş bence. Kısayolların düzeni yine çok güzel her zamanki gibi :) aynen avkonun sadece pili güzel deil geri kalan ikonları iyi o pili deiştir bence :) ama genel olarak on numara ekranlar kardeşim :alkis ellerine sağlık.
teşekkür ederim abi avkonu bende sevmiyorum ama pcdeyken hep unutuyorum değiştirmeyi. Toggleler böyle daha iyi oldu gerçekten, yarn paylaşırım :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
tabi, c data tinybatterywidget icerisine atacaksin:

• Beğen
Tepkiler: onursan
onurhanerk

onurhanerk

Üye
Çok teşekkürler :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Valla nasıl diyim hoş ekranlar olmuş resimler harika :) yeni toggle yapmışsın kardeşim resimlerle on numara uyumlu olmuş bence fazla söze gerek yok ekranlara bakmak yeterli :) benden de ekranlar gelicek yakın zamanda :)

- - - Eklendi - - -

Buyrun bakalım uzun bir ara oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Valla nasıl diyim hoş ekranlar olmuş resimler harika :) yeni toggle yapmışsın kardeşim resimlerle on numara uyumlu olmuş bence fazla söze gerek yok ekranlara bakmak yeterli :) benden de ekranlar gelicek yakın zamanda :)

- - - Eklendi - - -

Buyrun bakalım uzun bir ara oldu :)

walla bu set tam benlik oldu da kasıyo ekran geçerken ondan deiştirdim :) çok güzel olduydun yaa ikonlar :) bayaaa uzun bi ara oldu :) ama fazla bi deişiklik yok :) yeni seti kullanmışsın yakışmış :oke: widgetlerin hepsini güzel seçmişsin. yeni saatide yapmışsın güzel durmuş senin tarzında zaten bu saat :) o yanında ös yazan noluyo acep :)öğleden sonra mı :kop:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

walla bu set tam benlik oldu da kasıyo ekran geçerken ondan deiştirdim :) çok güzel olduydun yaa ikonlar :) bayaaa uzun bi ara oldu :) ama fazla bi deişiklik yok :) yeni seti kullanmışsın yakışmış :oke: widgetlerin hepsini güzel seçmişsin. yeni saatide yapmışsın güzel durmuş senin tarzında zaten bu saat :) o yanında ös yazan noluyo acep :)öğleden sonra mı :kop:
Teşekkür ederim kardeşim :) pek değişiklik olması için e6 da bi çok şey çıkarmaları lazım :kop:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
asigsasi

asigsasi

Üye

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
faruk abi o avkonu istiyoruumm!!!

- - - Eklendi - - -

isa abi ekranlar guzel olmus ellerine saglik:)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkür ederim bu senin kullandığın yukarıdaki ekran görüntüsün deki toggle seti tam mı :)

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
evet abi tamamladik bahadir abiyle, istersen veriyim de konu ac :)

• Beğen
Pringles

Pringles

Üye
abi rss ye sabah gazetesini nasıl ekledin ? Ve rss nasıl beyaz font yaptın :)

İletişimli konuşma vidgetinin şeffaf mif dosyalarını alabilirmiyim ?

Abi çok hoşuma gitti ekranların :good:

• Beğen
Pringles

Pringles

Üye
Denedim abi kesinlikle çalışıyor

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
bu notlar ve rss için beyaz font c hafızasına yükle

bu widget set herşey var içinde

buda rss adresleri istediğini telefonun kendi tarayıcısına yapıştır ve kendisi beslemelere kaydediyor sonra widget olarak eklersin
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...dgetler-icin-rss-servis-adresleri-581508.html

manolyam63

manolyam63

Üye
tsk guzel olmus....

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Ben bir şey sormak istiyorum. Bu hava durumu widgetleri için internet gerekmiyor mu? Arkadasım demişti data kapalı oldugunda internete bağlanmıyor. Saçma geldi ama mümkün mü bu?

Pringles

Pringles

Üye
Çok teşekkür ederimm abiii :tebessüm:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ben bir şey sormak istiyorum. Bu hava durumu widgetleri için internet gerekmiyor mu? Arkadasım demişti data kapalı oldugunda internete bağlanmıyor. Saçma geldi ama mümkün mü bu?

mümkün dediğin gibi internete bağlanmıyor ve sonuç çıkmıyor

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Sonuç çıkmıyor derken ne demek istediniz? Yani oluyor mu böyle bir şey oluyorsa nasık yapabiliriz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt