Selamun aleykum dedeler.
x-scarface Üye DiaBLoS' Alıntı: Bu gece burayı canlı görmek istiyorum ... Genişletmek için tıkla ... Hayırdır kral ne oldu da
DiaBLoS' Alıntı: Bu gece burayı canlı görmek istiyorum ... Genişletmek için tıkla ... Hayırdır kral ne oldu da
achambo Üye DiaBLoS' Alıntı: Bu gece burayı canlı görmek istiyorum ... Genişletmek için tıkla ... okul olmasa
KayraBey Üye DiaBLoS' Alıntı: Bu gece burayı canlı görmek istiyorum ... Genişletmek için tıkla ... Ali aksaraydan arkadaslar var çağırayım gelsinler istersen
DiaBLoS' Alıntı: Bu gece burayı canlı görmek istiyorum ... Genişletmek için tıkla ... Ali aksaraydan arkadaslar var çağırayım gelsinler istersen
achambo Üye Kabız Civciv' Alıntı: Selamun Aleykum abilerim kardeslerim Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin kardeşim - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok şükür mert seni sormalı
Kabız Civciv' Alıntı: Selamun Aleykum abilerim kardeslerim Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin kardeşim - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok şükür mert seni sormalı
Oğuzhan Üye achambo' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin kardeşim - - - Eklendi - - - çok şükür mert seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoop dede naptin?
achambo' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin kardeşim - - - Eklendi - - - çok şükür mert seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoop dede naptin?
achambo Üye Kabız Civciv' Alıntı: Hosbulduk - - - Eklendi - - - Hoop dede naptin? Genişletmek için tıkla ... herkes dede mi oldu ne iş - - - Eklendi - - - offffff beğenileri yanlışlıkla açtım
Kabız Civciv' Alıntı: Hosbulduk - - - Eklendi - - - Hoop dede naptin? Genişletmek için tıkla ... herkes dede mi oldu ne iş - - - Eklendi - - - offffff beğenileri yanlışlıkla açtım
Oğuzhan Üye achambo' Alıntı: herkes dede mi oldu ne iş Genişletmek için tıkla ... Baska kimler dede - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Burda tek dede var oda benim o kadar Genişletmek için tıkla ... Pardon dedoooooş
achambo' Alıntı: herkes dede mi oldu ne iş Genişletmek için tıkla ... Baska kimler dede - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Burda tek dede var oda benim o kadar Genişletmek için tıkla ... Pardon dedoooooş
achambo Üye Tahir' Alıntı: Burda tek dede var oda benim o kadar Genişletmek için tıkla ... ben de onu diyorum
Legendary. Üye Operada sorun var galiba mesaj atıyorum sonra sayfayı yeniliyorum en son attığım mesajdan sonrası gözükmüyor konu dışına geri geliyorum sonra tekrar gececileri açıyorum öyle yapınca görebiliyorum mesajları
Operada sorun var galiba mesaj atıyorum sonra sayfayı yeniliyorum en son attığım mesajdan sonrası gözükmüyor konu dışına geri geliyorum sonra tekrar gececileri açıyorum öyle yapınca görebiliyorum mesajları