KayraBey
Üye
abi windows live cd si ubuntunun disklerine elleyemiyo gparted kullanman gerekiyor
Kardeş ben cahil olmak var g part nedir? Altı üstü bi 7 bi ubuntu ayni anda kullanmak istiyorum o kadar

Daha detaylı açıkla mobilim su an.
abi windows live cd si ubuntunun disklerine elleyemiyo gparted kullanman gerekiyor

Kardeş ben cahil olmak var g part nedir? Altı üstü bi 7 bi ubuntu ayni anda kullanmak istiyorum o kadar
gpartı ubuntuyu beğenmezde silersen kullanıyorsun
abi ubuntunun disk fotmatı ntfs değil bu yüzden windows desteklemiyor ve düzenleyemiyor
sakarya

Ben istanbul.bize gelsene
Anlaşıldı bu 2 sistem olayını ben yapamicam![]()
kolay aslında yaparsın. Pc demisin
abi basit ya sadece anlatımı izle
sen sistemi usb bellekten başlat gerisini ubuntu seni yönlendiriyor zaten 
kolay aslında yaparsın. Pc demisin
tek tabanca olanı geç moda arsiv var.diğer hdd herşeye açık.ne yapmam lazim sen simdi söyle ecel gelmeden 
Yok değilim.bak benim pc de 2ye yarılmış 1 adet 320 lik ve tek pare 500 lük hdd vartek tabanca olanı geç moda arsiv var.diğer hdd herşeye açık.ne yapmam lazim sen simdi söyle ecel gelmeden
![]()
Ben diyom ki önce birleştirme yapıp 320 olanı da tek yapayim.sonra c d e olarak böleyim.c ye 7 , d ye ubi kurarım.e de geçici aktarma yeri olur.ama bu işi 7 dvd si ile yaparım anca.önce 7 yi c ye kursam sonra d ye ubi kuramaz mıyım yani ?
Süreniz başladı![]()

dosyalarını kaybedersin