Windows Phone almalı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
canlar üniversite sınavına hazırlanıyorum nasipse tercih sonrası alacağım yoksa damlamaz mıydım :(

ardacumhur

ardacumhur

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Web Designer

merkel02

Kapalı Hesap
ya arkadaşlar bu arada Lumıa 920'de belle (N8'deki) ya da harmattan (N9'daki) arayüzler olsa daha hoş olmaz mı? wp8 tamam yenihoş güzel ama nokıanın her zaman ceplerde ön planda olan sadeliği artık düşünmediğini düşünüyorum. :D biraz garip bi cümle oldu sanırım :)

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Zaten o arayuz yüzünden nokia batma noktasına gelmişti :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Arayüzü Nokia değil MS belirliyor. Androidde olduğu gibi romlar ve launcherlar yoluyla arayüzü değiştirme şansı yok WP8'de ve bence gerek de yok. WP8'in arayüzü bence iosdan da androidden de daha iyi ve kullanışlı bir arayüz. İlk başta alışmakta zorluk çekebilirsiniz ama alıştıktan sonra diğerleri yavan geliyor insana. Ha buradaki önemli nokta bu mevcut durumu MS'in nasıl kullandığı nasıl kullandırttığı? Ve bunda ne derece başarılı olduğu? Bunlar zaten sürekli tartışılan şeyler.

merkel02

Kapalı Hesap
peki wp8'de root'lanıyor mu usb otg desteği için?

ÖEY

ÖEY

Üye
peki wp8'de root'lanıyor mu usb otg desteği için?
wp8 kırılamadığı için root v.b. şeyler yapılamıyor. Belki ileride öyle bir durum olabilir ama bu MS'e bağlı. Bir de ben daha önce htc evo 3d kullanmış biri olarak inanın bu root, custom rom olaylarına falan hiç gerek yok bence. Yani güvenlik açısından zaten tam bir risk durumu o olaylar. Ben olsam hayatta öyle bir custom rom olayına falan girmem.

7 QUARESMA

7 QUARESMA

Üye
bence android almalı.çünkü androidte her türlü şey var.

Takipçi Satın Al

Üst Alt