Kavga sizce iyi midir?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Kavga sizce iyi midir?
Başlıktada bahsettiğim gibi arkadaşlar. Ben kavgayı pek sevmiyorum uğraşmak zor geliyor adamı dövecemde sonra adam toplayacaz falan o yüzden de nadir kavga ederim. Ama ettiğimdede adamı haşat ederim :D neyse konumuza gelelim sizce kavga yararlı mıdır yoksa boşver ne kavgası mı diyorsunuz :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Felsefe hocam kavga barbaralar icindir der

Mert

Mert

Üye
İnsanların birbirine vurması hoş değil tabi :D Ama herkesin içinde erkekliğe sığmayacak bir şey yaptıysa, bel altı vurduysa kavga etmeden olmaz diye düşünüyorum.

larten123

larten123

Üye
kavga canlıların yaptığı en çirkin şey bence

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Hiç kavga etmedim. Hem güçsüzüm 1.71 boy var 50 kiloyum yani normal biri bile haşat eder beni :D bence kavga etmek olgun olmayan insanların işi.

x-scarface

x-scarface

Üye
Kutsal sayılan varlıklara nesnelere hakaret küfür vs etmedikten sonra kimseye karşı şiddeti savunmam ha yaptık mı yaptık olgun olmadığımız tabiri caizse kanımızın deli olduğu zamanlar ama pişmanlığını da duyduk şimdiki aklımızla.
Onun haricinde cahilliğine verip susarım ne de olsa edebli edebinden susar edebsiz ben susturdum sanır.

• Beğen
Tepkiler: 0cengaver0 ve Dede
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Kesinlikle zararli.Tabi arada arkadaslarin depisicen :) Bu arada silahlarin da hicbir sekilde uretilmesini istemem.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
evet çok iyi birşeydir tüm küskünlük dargınlık ve ayrılıkları düzeltir

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Kavga iyi birşey değildir bu kadar

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
hikmet366

hikmet366

Üye
kavga kötü birseydir

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Karşıdaki ne yaparsa yapsın isterse anana sövsün ama gene de bu kavga gerektirmez. Hem ne demişler. Bunu okuldaki en sevilmeyen hoca söylemişti hiç unutmam. "cahilin yanında kitap gibi sessiz ol"

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim biri anama söverse isterse cahil densin bana indiririm direk o kadarda sabırlı olamam

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Karşıdaki ne yaparsa yapsın isterse anana sövsün ama gene de bu kavga gerektirmez. Hem ne demişler. Bunu okuldaki en sevilmeyen hoca söylemişti hiç unutmam. "cahilin yanında kitap gibi sessiz ol"

Hocan mukemmel soylemis.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Kardeşim biri anama söverse isterse cahil densin bana indiririm direk o kadarda sabırlı olamam

Asıl güçlü olan kişi dövüşte yenen değil, sinirli anında kendine hakim olabilendir.

Hadis-i Şerif

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Orası öyle ama bilmiyorum sinirlenirsem (ki kolay sinirlenmem) ne ben durdurabilirim kendimi nede başkası. Sinirlerime hakim olmam gerekiyor demek ki

marist

marist

Üye
Kavga etmek guzeL bisey degiL ama Bazı durumLarda kavga etmesen oLmuyor karsıındaki anCak ondan anLıyor :D

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Hani televizyonda maganda kursunuyla olen masum insanlar var ya,onlardan olmayin lutfen :( Susarak devam edin yolunuza.Burasi Turkiye...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Orası öyle ama bilmiyorum sinirlenirsem (ki kolay sinirlenmem) ne ben durdurabilirim kendimi nede başkası. Sinirlerime hakim olmam gerekiyor demek ki

Bunu yapabiliyorsan olgunsundur zaten :) Bazen bende acaba niye hiç kavga etmiyorum diyorum. Bazı arkadaşlarım zayıfım diye ezmeye çalışıyor. Hele biri var ki tam kıl oluyorum onunla kavga ettim sayılır kendimi ezdirmemeye çalışırken. Ama insan düşünüyor kavga edince ne olacak eline ne geçecek diye. Eğer ki kas gücü olan ve sabırsız ergen asabi biri olsaydım döveceğim birçok insan olurdu. Bu halimle ne kimseyi dövebiliyorum ne de dövünce iyi olacağını düşünüyorum.

Üst Alt