Kavga sizce iyi midir?

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Hakettimi dövecen BİZDE AF YOK GARDAŞŞ!!!

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen :D

paradox07

paradox07

Üye
basligi goruyom goruyom sacma konu deyip girmiyorum ama en sonunda dayanamayip girdim ve bir de ne goreyim!gercekten de hakliymisim :hmmm soyler misin bana kavganin neyi yararlidir Allah askina?eger ki adam akilli konusma becerin ve ikna yetenegin varsa ve innsan gibi yumusak davranirsan kavganin k sine ihtiyac duymazsin

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef öyle değil. Tatlı dilden anlamayan hayvanlarda var

• Beğen
Tepkiler: HeavyXS
paradox07

paradox07

Üye
evet haklisin oyle insanlar da var ancak care kavga degil.eger karsindaki adam seni anlamak istemiyorsa cevap vermeyeceksin.hadis var hatta "susmak huylarin efendisidir." diye ;)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Ne için kavga edildiğine göre değişir.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Acizlerin işidir bence. Kendini savunacak kadar bileceksin . Hani kavga kötüdür deyip güçsüz kuvvetsiz olursan bir açıkta haşat ederler . Ve ilk dediğimi hala savunurum . Hatta görürsünüz , en hafif haksızlıklarda , laf altında kalmada falan zeka kitlenince yumruk - tekme - tokat havada uçar . Saçma sapan yere kavga ederler . Karşıdan iki kızla bir oğlan geliyordu, ben tabi önüme bakarım boynumu eğmek huyum değildir, adam kızları kesiyorum diye kavga edecekti benle . Amaç ? Ulan kardeşin midir, kuzenin midir bilmem ama burdan okuyorsan diyim, onların neresine bakayım ? Tövbe tövbe . İti kopuğu var . Neymiş efendim karşı banktan size bakıyormuşuz. 2 tane liseli önümüze bakıyoruz , 5 tane hıyara niye bakalım ? Yemek yiyoruz . Sonuç : kavga ya zekanın ezilmesi ya da it kopukluğun göstergesidir . Savaş ayrı tabi onu bence konuya sokmayalım .

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel anlatmış arkadaşımız sonuna kadar haklısın

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Teşekkürler :) . Başka milleti bilmem de , bizim millette böyle yapacak bir şey yok.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen yukarıda demistim tekrar diyeyim ne kadar tatli dil kullanirsan kullan bunu anlamayan ve suistimal eden hayvanlar var

Hasand.

Hasand.

Üye
:megafon:bence kavga her iş kavga ile cozulmez

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Öyle insanlar hep olacak, yapacak bir şey yok. Tatlı dil olmazsa görmezden gel . Ha o da olmazsa adam zorla kavga edebilir öyle hayvanlar harbi var, hayvan desen hayvana hakaret cinsinden .

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
:D:D

Üst Alt