Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EVKUR Dan S4 Aldım
Sponsorlu Bağlantılar
LeanbLack
Üye
Konu Sahibi
EVKUR Dan S4 Aldım
24 Ay boyunca 91 lira odiycem toplamda 2.200 liraya geliyor az once evkur la ilgili bazı haberler okudum sizce yapdıgım işde bir sakatlık varmı varsa senedi gidip iptal ettirebilirmiyim
enterneoll
Üye
tek sakat çok fazla para ödediğin hayatta almazdım o fiyata
LeanbLack
Üye
Konu Sahibi
Kart olmadıgı için mecbur
sezaruyanik
Üye
Bir iPhone 5 tercih ederim ben
Sarangni
Üye
Çekirdek alınmaz...
LeanbLack
Üye
Konu Sahibi
biraz daha aç dostum bana imzalatılan senedin dışında bir odeme falanmı çıkartırlar
Yok ya hu cıkmaz sadece pahalı ve fiyat politikasını sevmiyorum.
LeanbLack
Üye
Konu Sahibi
başdan soylesene çok kotu yorumlar okudum sonuçda senet imzalıyosun fiyat bana uyuyor tesekkurler
yaren_dede
Üye
teknoloji marketler bile kredi kartına vade farkı uyguluyor artık yani bence fiyat makul hayırlı olsun, ama evkur deyince durup düşünmek en iyisi Çünkü pahalı satan şirket bence dikkatli olmak lazım
messevim
Üye
alan veren satan memnunsa diyebileceğimz tek sey hayırlı olsun
KayraBey
Üye
Bence evkur pahalı satmıyor.mal orda fiyat üstünde.isteyen alır isteyen almaz kimseyi zorlayan yok
Nextman
Emekli Yönetici
Fiyat politikası konusunda tercihlerim dışında bir yer cihazınızı iyi günlerde kullanın
Hepsiburadan alisverisler de sikinti oluyor mu ?
Cihazlara garantili ve kutulu mu oluyor?
haydaravısyon
Üye
hayırlı olsun
mertcan01
Üye
Kardes hayirli ugurlu olsun rahatina bak kullan. Aradaki vade farkini dusunme bile 24 ay elden taksit odeyip 200 300 fazla odemek gayet normal birsey ticarettir bu. Ve emin olki kes 1900 e alip cebinden harcamaktansa 24 ay odemek elden odemek daha buyuk kar. Bunu ticaret ve ticarette vade nakit alisveris Bir kavramini bilen iyi anlar. Gule gule kullan