TYLT Bant Araç Şarjı

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
TYLT Bant Araç Şarjı
Farklı Sisteme Farklı Araç Şarjı

Windows Phone'a sahipsiniz? Aracınız da var? O halde bu ürünü mutlaka değerlendirmelisiniz.Özellikle standart renksiz sıkıcı şarj cihazlarından istemiyorsanız bu ürün tam size göre.

Yaklaşık 2 cm kalınlığındaki bu şarj cihazı 4 farklı renkle satışa sunulmuş.60 santimetre uzunluğunda kablosuyla sizi araç içerisinde rahat ettirecek.micro USB ucuyla Nokia Lumia 920 ve HTC Windows Phone 8X'inizi rahatlıkla şarj ederken micro USB ile uyumlu olmayan diğer cihazlarınızı da uygun kablo ile USB çıkışına bağlayarak kullanabilirsiniz.

Eğer farklı bir araç şarj cihazı arıyorsanız bu şarj cihazı size çok yakışacaktır.$34.95 fiyat etiketine sahip ürüne bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Süper görünüyor.
Fiyat biraz daha uygun olsa harika olurdu. :hmmm
Haber için teşekkürler kardeşim.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Süper görünüyor.
Fiyat biraz daha uygun olsa harika olurdu. :hmmm
Haber için teşekkürler kardeşim.

Çok güzel bence ben almayı düşünüyorum araç için düşünmüyordum ama bunu görünce tekrar gözden geçirmeye karar verdim :good:

Rica Ederim :tebessüm:

Lumiance

Lumiance

Üye
Haber için teşekkürler. Ben de bugün gittim orijinal samsung şarjı aldım :D Malum lumia 920nin şarj adaptörünün ele avuca sığacağı yok. Sürekli evden işe işten eve seyahat eden biri olarak haliyle taşımak sıkıntılı oluyor. Cebe koysan belli oluyor falan. Hoşlanmıyorum öyle. Neden orijinal samsung şarjı aldığıma gelecek olursam yan sanayi ürünleri şarj sırasında dokunmatik ekranı kullanılamaz hale getiriyor. Hem prize takılan kısmı küçük ve kibar olduğu için tercihimi o yönde kullandım. Çok radikal bir insanımdır :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Haber için teşekkürler. Ben de bugün gittim orijinal samsung şarjı aldım :D Malum lumia 920nin şarj adaptörünün ele avuca sığacağı yok. Sürekli evden işe işten eve seyahat eden biri olarak haliyle taşımak sıkıntılı oluyor. Cebe koysan belli oluyor falan. Hoşlanmıyorum öyle. Neden orijinal samsung şarjı aldığıma gelecek olursam yan sanayi ürünleri şarj sırasında dokunmatik ekranı kullanılamaz hale getiriyor. Hem prize takılan kısmı küçük ve kibar olduğu için tercihimi o yönde kullandım. Çok radikal bir insanımdır :)

evde orjnal Nokia samsung şarjları ve kulaklıkları dolu arada eşe dosta veriyorum :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Fiyat çok pahalı hem artık hepsi aynı uyum sorunu yok

serinaga

serinaga

Üye
Haber için teşekkürler, harika görünüyor, ama biraz daha uygun olmalı ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt