Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xperia Z Kullanıcıları buraya
Sponsorlu Bağlantılar
SalihByk
Üye
Arkadaşlar android 4.3 çıktı bızde nıye hala 4.1. var ? ne zaman gelir bu guncelleme sony tarafındanmı gelıo yoksa netten yapabılıyomuyuz ?
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sayfada 4.2.2 var sanırım ama ben bırsey anlamadım ?
mrgoxel
Üye
acele etmeyin güncelleme konusunda.her günellemede hatalar olur
SalihByk
Üye
arkadaşlar güncelleme çıkmış haydi gözümüz aydın =)
yok 4.1.2 derleme yapılmış renkler canlanmıs telefon bırazdaha hızlanmış çok ıyı olmuş
derleme numarası 10.1.1.a.1.253
Invoke
Üye
Android 4.3ü sizden duyuyorum, Benim bildiğim 4.2.2 son sürüm. Ama şuan galaxy note 2de filan da 4.1.2 var =)
Neyse o en üstte gönderdiğiniz sayfa custom rom sonynin yayınladığı değil yani.
SquaLTR
Üye
Yeni gelen güncellemede beyaz dengesini düzelttiler,
Ayrıca bildiğiniz gibi. Kilit ekranına parola konduğu takdirde ortaya çıkan bu güvenlik açığında acil arama bölümüne gelip *#*#7378423#*#* yazıldığında ve daha sonrasında Service Test bölümünden NFC altından NFC Diag Test işlemi yapıldığında güvenlik şifresini aşmış
BU AÇIĞI KALDIRDILAR SONUNDA DERİN BİR OHH ÇEKEBİLİRİZ ..
SalihByk
Üye
samsung s3 e 4.2.2 gelmiş sanırım bıze nıye gelmedı daha yahuu ?
[video=youtube;8K02KtMA-ik]http://www.youtube.com/watch?v=8K02KtMA-ik[/video]
SquaLTR
Üye
Samsung ve diğer firmalar direk olarak yukledikleri için hemen paylasabiliyorlar fakat sonyler kendi arayuzlerine kadar kendileri editledigi icin daha kaliteli bir yazılım oluyor o yüzden beklemek en hayırlısı =)
Ufukcan77
Üye
xperiaz sahipleri bence siz android 5.0ı göremiyeceksiniz anca rootlarla felan sony yeni amiral gemisini duyurdu bile xperia ul
Önemli olan and. 5i görebilmek değil önemli olan yazilimi en iyi calistiran telefonu kullanmak. Bu suna benzer 2gb ram pcde xp yerine win8 kullanmak onuda geçelim samsung nedir abi ya taş kullanmak yerine maket kullanmakta neyin nesi tabi zevkler konuşulur.
Invoke
Üye
Vatandaş zaten bence demiş ki ben de benceyi söyleyim: Bence her türlü Android 5 alır.
Önemli olan and. 5i görebilmek değil önemli olan yazilimi en iyi calistiran telefonu kullanmak. Bu suna benzer 2gb ram pcde xp yerine win8 kullanmak onuda geçelim samsung nedir abi ya taş kullanmak yerine maket kullanmakta neyin nesi tabi zevkler konuşulur.
tartışmayı sevmem ama herkez biliyorki xperia z nin arayüzündeki kasmaları bukadar söyliyeyim tarafsız konuşalım bende xperia zyi bizzat elime alıp kullandım olduğundan fazla takılmalar vardı sende doğru söylüyorsun suanda yazılımı en iyi kullanan firma androidde htc ayrıca güncellemelerde çok önemli
tartışmayı sevmem ama herkez biliyorki xperia z nin arayüzündeki kasmaları bukadar söyliyeyim tarafsız konuşalım bende xperia zyi bizzat elime alıp kullandım olduğundan fazla takılmalar vardı sende doğru söylüyorsun suanda yazılımı en iyi kullanan firma androidde htc ayrıca güncellemelerde çok önemli
Ben görmedim arayüzünde kasma, yazılımı en iyi kullanan tel gibi bir iddaam da yok gerçi ama htc hakkında şunu söyleyebilirim. One'ı ben de beğendim, Sense 5'in de çok iyi olduğunu düşünüyorum ama güncelleme demişsin güncelleme konusunda htc öyle çok da sağlam değil. Bknz: One X.
emrullahhak
Üye
Arkadaşlar hızlı arama tuşu xperia z de nasıl ekleniyor. Çözemedim bir türlü
Öyle bir şey var mı bilmiyorum, bildiğim kadarıyla yok.
Ekrana arayacağın kişilerin widgetini ekleyebilirsin...
- - - Eklendi - - -
Zaten biraz mantıksız olmaz mı önceden tuşlar, olduğundan basılı tutar arardın, mantıklıydı şimdi her türlü dokunmatik. Ha rehbere bir kez tıklayıp kişiye bir kez tıklamışsın.
Ha telefona bir kez tıklayıp numaraya uzun basmışsın. Tıklamışsın dediğim basmışsın işte, dokunmuşsun