Adam Çalışıyor Beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Adam Çalışıyor Beyler
işte o şok eden görüntü hikmet2 vakası

Ekli dosyalar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yeter artık daha fazla tahammül edemiyorum bu konu ve mesaj kasanlara... Forumun kalitesini düşürmkten başka yaptığınız bir şey yok

Not: Bunları kimlere söylediğim belli üstüne alınmaması gerekenler alınmasın lütfen

hikmet366

hikmet366

Üye
hikmet2 vakası tam derken

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:ah

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
iyi ben çıkmamısim :ehe

Akıncı

Akıncı

Üye
Hikmet sende oralarda kasıyordun ben tşk yazmız şikayet ettim ne cevap geldi bilmiyorum

-KlcMuho_

-KlcMuho_

Üye
yeter artık daha fazla tahammül edemiyorum bu konu ve mesaj kasanlara... Forumun kalitesini düşürmkten başka yaptığınız bir şey yok

Not: Bunları kimlere söylediğim belli üstüne alınmaması gerekenler alınmasın lütfen

ben orada mesaj felan kasmıyorum oranın adı ne maxi sözlük demi e sözlük de ne olur kelimelerin açıklaması olur bende ona yararım dokunsun dedim ve bu arada ben orada öyle konu açtığımda benim mesaj sayım değişmiyor bunuda bil ve yine bu arada ben sadece 6 veya 7 tane birşey paylaştım tm.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi

ben orada mesaj felan kasmıyorum oranın adı ne maxi sözlük demi e sözlük de ne olur kelimelerin açıklaması olur bende ona yararım dokunsun dedim ve bu arada ben orada öyle konu açtığımda benim mesaj sayım değişmiyor bunuda bil ve yine bu arada ben sadece 6 veya 7 tane birşey paylaştım tm.
seni kast etmiyor :)

-KlcMuho_

-KlcMuho_

Üye
Peki

hikmet366

hikmet366

Üye
Hakan Konu Tartışma Yapabilir Onun İçin Rica ediyorum Konu Yu Silinsin...

Akıncı

Akıncı

Üye
Metalci melek in adı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyonmu cikcikcik :D

Türe

Türe

Üye
Lutfen beyler burasi zaten magazin ve sozluk forumu :ah (!)

• Beğen
Tepkiler: MrTech ve x-scarface
yaren_dede

yaren_dede

Üye

konu açarken insana şevk veren bir sebep vardır Mesela teşekkür almak, beğeni ve takdir edilmek.
Sizi şevke getiren ne onu merak ediyorum :hmmm
sadece konu ve yorum sayısındaki artışmı

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...