#JollaLoveDay

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
#JollaLoveDay
Hazır mıyız arkadaşlar? :D Etkinlik bugün Türkiye saatiyle 16.30 veya 18.30'da başlayacak. Jolla, Sailfish'li cihazlarını tanıtacak ve belki de yeni bir sdk ile arm tabanlı imajların dağıtımına başlayacak.

Etkinliği canlı olarak izleyebilmek için:
http://jolla.streamforce1.tv/

Beklentileriniz nelerdir?

fLuke!

fLuke!

Üye
Hazır mıyız arkadaşlar? :D Etkinlik bugün Türkiye saatiyle 16.30'da başlayacak. Jolla, Sailfish'li cihazlarını tanıtacak ve belki de yeni bir sdk ile arm tabanlı imajların dağıtımına başlayacak.

İple çekiyordum bugünü :d: Bide game of thrones var tadından yenmez ooohhh. :d: İmajları dağıtsında artık yüklesek . :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
belli olmaz o işler tanıtımda gördüğümüz yazılımlar eksik demolar sadece. Gerçek yazılımı portlamak biraz daha zaman alır. :D

fLuke!

fLuke!

Üye
belli olmaz o işler tanıtımda gördüğümüz yazılımlar eksik demolar sadece. Gerçek yazılımı portlamak biraz daha zaman alır. :D

GMIC'teki o ikonlu tanıtım bayağı tamamlanmış gözüküyodu ama. :d:

- - - Eklendi - - -

Bide nitdroid forumlarında geçen bişe okudum.2 tane adam "N9 için zaten sailfish var ama daha çıkmadı" ve "bazıları N9'larında Sailfish'i hali hazırda kullanıyor" diyodu?:hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Hazır mıyız arkadaşlar? :D Etkinlik bugün Türkiye saatiyle 16.30 veya 18.30'da başlayacak. Jolla, Sailfish'li cihazlarını tanıtacak ve belki de yeni bir sdk ile arm tabanlı imajların dağıtımına başlayacak.

Etkinliği canlı olarak izleyebilmek için:
http://jolla.streamforce1.tv/

Hazırız hazırız :D Bekliyoruz bakalım ne çıkacak.
Port'unu beklemeden bakarsınız cihazı almışız ama o da epey bir süre beklemek gerekecek

fLuke!

fLuke!

Üye

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bende cihaz sızdırıldı sandıydım :D

Seglopsi

Seglopsi

Üye
yuklemesi de kolay olmayacaktir. nemo gibi repartioning gereklidir muhtemelen.

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];6116831' Alıntı:

Bende cihaz sızdırıldı sandıydım :D

:ehe

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

GMIC'teki o ikonlu tanıtım bayağı tamamlanmış gözüküyodu ama. :d:

- - - Eklendi - - -

Bide nitdroid forumlarında geçen bişe okudum.2 tane adam "N9 için zaten sailfish var ama daha çıkmadı" ve "bazıları N9'larında Sailfish'i hali hazırda kullanıyor" diyodu?:hmmm
pek inandırıcı değil. Kullanan olsa tmo'da ortaya çıkardı. Belki bazı jolla çalışanları kullanıyordur ama dışarıdan kullanan yok.
ayrıca o ikonlu tanıtımda da sadece demoyu güncellemişler. Eksik yani.

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];6116807' Alıntı:
Hazırız hazırız :D Bekliyoruz bakalım ne çıkacak.
Port'unu beklemeden bakarsınız cihazı almışız ama o da epey bir süre beklemek gerekecek

portla uğraşmaktansa cihazı almayı tercih ederim abi. Tabi beklentileri karşılarsa. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bende öyle düşünüyorum Serdar :) cihazı bir görelim eksileri,artıları nedir ona göre karar veririz artık n9 dan donanım olarak üstün olacagı kesin ama cevabı bu akşam alacagız :eller:

dawid

dawid

Üye
bende merakla bekliyorum umarim hesapli olur hep aliriz ayrilmayiz

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben de heyecanlıyım. İyi bir donanımda sailfish ortalığı ne kadar dağıtıcak bakalım :eller:

fLuke!

fLuke!

Üye
[video=youtube;sduBRkYQ9eY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sduBRkYQ9eY[/video]

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ben de heyecanlıyım. İyi bir donanımda sailfish ortalığı ne kadar dağıtıcak bakalım :eller:

Reklamını iyi yaparsa bayağı dağıtacağını düşünüyorum şahsen. :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Dağıtmaktan kastım satış değildi,diğer üst düzey modellerin hepsini performans olarak geçebilir mi onu merak ediyorum.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:hmmm şimdi anladım. Aynı şeyi istiyoruz yani : heyecan :D

fLuke!

fLuke!

Üye
Engadget'te 399 euro diyor.Özellikler ve resimlerde sızdı galiba. :D

- - - Eklendi - - -

Takipçi Satın Al

Üst Alt