skydrive sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

aamet1991

aamet1991

Üye
    Konu Sahibi
skydrive sorunu
ben buraya fotoğrafları yükleyemiyorum, sıkıntı nerde çözemedim valla. fotoğrafları seç diyorum, skydrive'a kaydet diyorum, menüye gidiyor ve sonra hiçbir şey olmuyor. kaydetme fln olmuyo yani. sorun nedir var mı bilen biri?

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
ilginç :/

serinaga

serinaga

Üye
PC'den skydrive hesabınıza erişebiliyor musunuz ? Oradaki Resimler klasörü var mı ? Hatta telefon da Skydrive uygulaması yüklü mü ? Yüklü ise aşağıdaki klasör var mı bakın ? Mobil yüklemeler içerisine atar ...

acoustic

acoustic

Üye
Ayarlar yedekleme kısmında fotoğrafların olduğu bölüm aktif mi acaba?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
ÖEY

ÖEY

Üye
ordaki bolum fotoğrafların çekildiği gibi yüklenmesi için.
tabi güç tasarruf modunda çalışmaz.
Güç tasarrufunu kapat o zaman :D Fotoları yükle sonra yine açarsın :D Şebeke internetine bağlıysa cihaz bazen böyle hatalar olabiliyor resimleri skydrive'a kayıt etmede. Ben şahsen hiç denemedim kendim yüklemeyi çünkü otomatik yükleme açık ve şimdiye kadar kayıt etmediği bir tane bile foto olmadı hatta bir keresinde arkadaşımın çok komik fotosunu çekmiştim telefonu elimden kapmak için bir dakika uğraştı ve sonunda kaptı, hemen sildi resmi. Sonradan aklıma geldi skydrive'a baktım o fotoyu kayıt etmişti :D Sistem gayet hızlı ve güzel çalışıyor bende :D

aamet1991

aamet1991

Üye
    Konu Sahibi
vay arkadaş şuan skydrive görüntüsünü görünce kahroldum, benim skydrive tepkisiz çünkü.

bende böyle görünüyor, pcden skydrive'a tabiki erişebiliyorum. (yani bu konuda bilgisiz flnda değilim, skydrive yokken space vardı, ta o zamandan berri -sene 2009 2010 fln- kullanıyorum).
sonuç olarak resimler yok, resimleri atma işlevi yok.

yedekleme ayarlarımda açık. fotoğraf ve video içinde normal olarak kayıtlı, wifi istemeyen türden yani. kaldı ki wifi'da da mobil olarakta yüklemiyo.

hatta ilginç:/ yazan arkadaştan sonra, lan?! dedim kendi kendime. sildim programı tekrar yükledim yok abi değişen hiçbir şey yok.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İki aşamalı doğrulama etkin mi? :hmmm

aamet1991

aamet1991

Üye
    Konu Sahibi
iki aşamalı doğrulama derken? yedekleme kısmını diyosanız, yess etkin.

aamet1991

aamet1991

Üye
    Konu Sahibi
yok mu hacılar bi çözüm bulacak olan?

serinaga

serinaga

Üye
Başka bir hesap ile denemelisin ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt