Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lg Optimus L9 P760 hafıza sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
toplama54
Üye
Konu Sahibi
Lg Optimus L9 P760 hafıza sorunu
arkadaşlar bn lg optimus l9 aldım hafızası 4 tü ama eve gldim baktım 2ç33 kullandırıyo ve bütük oyunlar yüklenmiyor elim kolum
bağlı kaldım hafıza kartınada atılmıyor çok çaresizim ne yapacagımı bilmiyorum lütfen yardım edin root yapmadan ama
arkadaşlar bn lg optimus l9 aldım hafızası 4 tü ama eve gldim baktım 2ç33 kullandırıyo ve bütük oyunlar yüklenmiyor elim kolumbağlı kaldım hafıza kartınada atılmıyor çok çaresizim ne yapacagımı bilmiyorum lütfen yardım edin root yapmadan ama
öncelikle telefonun ics ise hemen jelly bean'e güncelle,hafıza evet 4gb ama 2,33gb kullanıcıya ayrılmış diğerini sistem kullanıyor,uygulama ve oyun taşımaya gelince jellybean'e geçince zaten sd karta taşı var ama oyunların data dosyalarını sd karta atamıyorsun eğer atmak istersen root gerekir...
technoshark
Üye
Kesinlikle root etmen gerekir aksi taktir de olmaz maalesef ki.
Ocean258
Üye
Root edip taşıya bilirsin de 2 küsür depalama alanını hangi oyunlarla doldurdun acaba merak ettim şimdi