Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
Okudum kardeş :pro:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
gece oldu iş başına

Akıncı

Akıncı

Üye
İyiyim abi :op: gökçen abi ile burak nerede

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
selam :ehe

• Beğen
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
......................................................................................................................................................................................................................................................................................................

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Hikmet ban konusunu ben bilmem ama yönetim ban atmıyorsa bil ki o konular işlerine yarıyor kardeş. sitenin ziyaretçi potansiyeli bakılma oranını hit ini rankını artırır ancak şu da bi gerçek ki insanların sana saygı duymasını seni sevmesini istiyorsan biraz ayak uydurmalısın :ok2: insanlar seni rütbenle değil karakterinle sohbetinle sever sayar güzel kardeş.

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Çağrı ve ozi hoş geldiniz kardeşlerim :op:

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
konumuz hikmet mi :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
hikmet366

hikmet366

Üye
Hikmet ban konusunu ben bilmem ama yönetim ban atmıyorsa bil ki o konular işlerine yarıyor kardeş. sitenin ziyaretçi potansiyeli bakılma oranını hit ini rankını artırır ancak şu da bi gerçek ki insanların sana saygı duymasını seni sevmesini istiyorsan biraz ayak uydurmalısın :ok2: insanlar seni rütbenle değil karakterinle sohbetinle sever sayar güzel kardeş.

:ok2: bannı hakedıyorsun deseydin 1 ay ban atcak ım kendıme :)

Üst Alt