Akıncı
Üye
Görüşürüz abi iyi geceler burak.ım bende de aynı paket var ama wi–fi olmayınca sorun yok 
- - - Eklendi - - -
yok abi hala dimdik ayaktayım

- - - Eklendi - - -
Durulduk![]()
yok abi hala dimdik ayaktayım

Durulduk![]()

Bakalım paket bitsin düzelmezse vereyim tamireGörüşürüz abi iyi geceler burak.ım bende de aynı paket var ama wi–fi olmayınca sorun yok
- - - Eklendi - - -
yok abi hala dimdik ayaktayım![]()

Aynen abiDurulduk![]()

Görüşürüz abi iyi geceler burak.ım bende de aynı paket var ama wi–fi olmayınca sorun yok
- - - Eklendi - - -
yok abi hala dimdik ayaktayım![]()

Yok be oğlum iphone'da sorun hiç yaşamadım kırılma dışındaİphone nu mu
5800'la uğraşmak iphone'la oynamaktan daha çok zevk veriyor bana hala arada cfw yapıp flash atıyorum 
Ben izninizle kaçayım.
Allah rahatlık versin hayırlı geceler gökçen abim burak müco ziyaretçiler ve diğer maxicanlar..
![]()
Sanada abicim Allah'a emanet olBen izninizle kaçayım.
Allah rahatlık versin hayırlı geceler gökçen abim burak müco ziyaretçiler ve diğer maxicanlar..
![]()

selametle kardeşim sonra görüşürüz inşallah

Bende çıkayım izninizleyarın gecede girmeye çalışacağım burak , gökçen abim görüşürüz hayırlı geceler
![]()

Yok be oğlum iphone'da sorun hiç yaşamadım kırılma dışında5800'la uğraşmak iphone'la oynamaktan daha çok zevk veriyor bana hala arada cfw yapıp flash atıyorum
![]()

bende yeni telefon alınca bu telim duracak![]()

Tamam kardeşim Allah'a emanet ol hayırlı gecelerBende çıkayım izninizleyarın gecede girmeye çalışacağım burak , gökçen abim görüşürüz hayırlı geceler
![]()

ilk telefonun tadı bir başka oluyor gerçi ilk değil ya neyse
bende yeni telefon alınca bu telim duracak![]()
dokunmatik olarak ilk yani 
Bende çıkayım izninizleyarın gecede girmeye çalışacağım burak , gökçen abim görüşürüz hayırlı geceler
![]()

Burada iseniz kalayım kardeşim

İşler,dersler,yorgunluk vs sebeplerden dolayı semihniye gidiyonuz![]()

işler olmasa kalırdım fakat gitmem lazımBurada iseniz kalayım kardeşim

İşler,dersler,yorgunluk vs sebeplerden dolayı semih![]()
cuma günü sınavım var ben de girmiyim