Windows Phone almalı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

yoyofurkan

Üye
wp alınacaksa 1 gb ramli olmalı çünkü 512 ram ile çalışmayan uygulamalar var bunu dikkate alın wp ye 512 ram rahat yeter diye geçiştirmeyin ayrıyetten wp de bir uygulamanın çalışabilmesi için boyutunun cihazın ram miktarından düşük olması gerekir yani 1 gb lik modern combat 512 ramli cihazlarda çalışmıyor bu yüzden asphalt 7 kırpılarak boyutu 510 mb ye düşürüldü 512 ramli cihazlarda çalışabilsin diye fakat mc4 ün boyutunu düşüremediler halbuki androidde böyle bir problem yok

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
bana kalırsa bu yöntemle MS daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaclıyor ama sıkıntı 512mb ramli telefonların geri plana düşmesi

ecel54

ecel54

Üye
wp alınacaksa 1 gb ramli olmalı çünkü 512 ram ile çalışmayan uygulamalar var bunu dikkate alın wp ye 512 ram rahat yeter diye geçiştirmeyin ayrıyetten wp de bir uygulamanın çalışabilmesi için boyutunun cihazın ram miktarından düşük olması gerekir yani 1 gb lik modern combat 512 ramli cihazlarda çalışmıyor bu yüzden asphalt 7 kırpılarak boyutu 510 mb ye düşürüldü 512 ramli cihazlarda çalışabilsin diye fakat mc4 ün boyutunu düşüremediler halbuki androidde böyle bir problem yok

oyunun boyutuyla ne alakasi var. Yanlış hatırlamıyorsam wp 7 bile 1 gb boyutunda bir rpg oyununu çalıştırıyordu

serinaga

serinaga

Üye
Özetle,
Android kullanıyorum, Blackberry kullandım, Symbian kullandım, ios kullanıyorum ve en son WP8 aldım. WP8 ile tanıştığım günden beri ne Android keyif veriyor, ne ios, ne de bir başkası. Onları sadece alo ve birkaç özelliği için kullanıyorum, ama WP8 sabahtan akşama elimden düşmüyor, geçicidir dedim, bir süre sonra sıkılırım dedim ama, WP8'i kullandıkça, alıştıkça diğerlerini neredeyse hiç bakmaz oldum. WP8 çok farklı, hızlı, stabil, tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor, her ne kadar eksiği var denilse de, bence hiç bir eksiği yok, fazlası var, WP8 artık benim için bir ayrıcalıktır. İşte Bu ! LUMIA ...

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
"Beni al" diyorlar resmen. Al bi Lumia kurtul.

- - - Eklendi - - -

Dostum aramıza hoş geldin. Cihazını iyi günlerde kullanın. Doğru bir tercih yaptırdığım için sevindim..

Hoşbulduk. Umarım pişman olmam.

merkel02

Kapalı Hesap
bugün aradım fiyatına kampanya var 1500 falan dedi. açıkçası telefon güzel ama ne bileyim bi n8 deki gibi zenon yok, tarayıcısında flash yok kararsız kaldım.. en iyisi beklemek :S

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Sonyxperia adlı kardeşim sen aylardır buralardasın ben bu foruma üye olduğumdan beri wp alınır mı diye her zaman konu açıyosun yorumlarına bakıyorumda sıcak da bakıyosun almaya bu kadar büyütmenin alemi yok bence ben amerikada çıktığından beri takip ettim 920 aldım şuan çok da mutluyum sende git bas parayı al valla şaşırtıyosun yani :D bu kadar büyütme ya valla :D
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Manny Calavera

Manny Calavera

Üye
Gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Tek eksiği uygulamaların SD karta kurulamaması bu yuzden hafıza sıkıntısı yaşıyorum bunu bir güncelleme ile aşarlar diye düşünüyorum.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Sonyxperia adlı kardeşim sen aylardır buralardasın ben bu foruma üye olduğumdan beri wp alınır mı diye her zaman konu açıyosun yorumlarına bakıyorumda sıcak da bakıyosun almaya bu kadar büyütmenin alemi yok bence ben amerikada çıktığından beri takip ettim 920 aldım şuan çok da mutluyum sende git bas parayı al valla şaşırtıyosun yani :D bu kadar büyütme ya valla :D

Utandım oğlum senin yüzünden bir daha konu açamıyorum iyi mi küstüm :( hayallerim var kardeş o telefonla değer mi diye içim içimi yiyorne yapayım zart diye açıveriyorum konu :( açmayız bi daha -.-

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hala ne bekliyorsun bak hepimiz destekliyoruz. Pişman olmayacağına eminim. Al bi Lumia sen de aramıza katıl.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Benim kayınçom dün lumia 720 almış 10 numara beş yıldız ama 920 ye göre çok hafif onu elime aldım kuş gibi ama şunu anladım hafif olmasıda acayip aldınmı eline oturacak bence hissetmek iyi

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
öyle abi telefon ağır olur ince olur benim için cidden farketmiyor hünerleri daha önemli bence

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Utandım oğlum senin yüzünden bir daha konu açamıyorum iyi mi küstüm :( hayallerim var kardeş o telefonla değer mi diye içim içimi yiyorne yapayım zart diye açıveriyorum konu :( açmayız bi daha -.-
bence git al hünerleri çok iyi bu telefonun benden sana söylemesi hiç pişman olmazsın :D

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
sende mi paşam geç dalganı geç :D

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
mamix74

mamix74

Üye
almadan marketteki yorumlararada bi gozat belki bir fikir edinirsin

serinaga

serinaga

Üye
Yahu hala düşünüyor musun be kardeşim, geçirdiğin her an zararına çalışıyor bilesin ...

Web Designer

Web Designer

Üye
Kesinlikle katılıyorum:good:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben bekledim de ne oldu sadece lumia'sız geçen 3 ay içime dert oldu, pişmanlık oldu :(

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte ve Web Designer

Üst Alt