İpucu HTC WP8 Kullanıcı Topluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
neler çekiyorum bilemezsiniz ya cidden çok büyük sıkıntım var bu konuda :)
şu uygulamayı bi dene 1 2 defa falan geçici dosyaları siliyor biraz da olsa yer açabilirsin

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonun meraklısı sonradan arttı sanırım.buna bende dahilim :D ama ana konuda 8x i incelemişsiniz..8s i de bekleriz :)

evet arkadaşlar konu başlıgımız da sadece 8x incelemesi ve detaylar vardı artık 8s de var :oke:
umarım begenmişsinizdir.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
    Konu Sahibi
htc ürünleri göz alıyor

Birinci sınıf, gerçek ses

HTC’nin özel apt-X kayıpsız kodek dijital ses sıkıştırması, sevdiğiniz sanatçıların istedikleri gibi gerçek sesler üretiyor. Üstün ses kalitesi, müziği arabanızda, evde ve HTC Bluetooth StereoClip'i nereye götürürseniz orada canlandırıyor!

Endüstri standardı fişi birçok cihaza uyar

HTC Bluetooth StereoClip'i kolayca stereo sisteminizin 3,5 mm Aux girişine takarak HTC telefonunuz veya tabletiniz ile hızlı Bluetooth 2.1 bağlantısı kurun.

- - - Eklendi - - -

buda tam benim sarj sorunuma orjinal bir çözüm acaba fiyatı ne kadar

Muazzam ŞARJ, Küçük Boyut

HTC Pil Çubuğu, piyasadaki en Küçük yedek pil Cihazlarından Biri. 6.000 mAh Ile HTC telefonunuzu Iki kere ŞARJ EDECEK Güce Sahip. Ustelik Hızlı ŞARJ eder: rakiplerinin çoğundan Yaklasik% 30 - 50 DAHA hızlıdır. Böylece telefonunuzu hızla tam Güce kavuşturabilirsiniz.

Renginizi Secin

HTC Pil Çubuğu, yeni One'ı farkli Kılan Özel stille geliştirildi. BeNZeRSiz ve Modern biçemi, nereye giderseniz Gidin hem taşınabilir pil gücü Hakkında hem de ILGI Kaynağı olmasını MIT. Turuncu VEYA gri renklerinden Birini Secin.

• Beğen
Tepkiler: hironakamura
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel ürün. :oke:

evarietyw

evarietyw

Üye
Diğer klasörü aldı başını gidiyor kafayı yedirtecek bana programlar falan işe yaramıyor telefonda hafıza denen birşey kalmadı birisi Bi çözüm bulsun artık lütfen ya :)

PureFood

PureFood

Üye
Bugün ikinci 8x'i gördüm mor olanından :naughty: eleman foto çekiyordu bi baktım bizim yuvarlak simgeler var seçenekleri mi ne açmış zaten telefon mor :D

osilost

osilost

Üye
Arkadaşlar nokia amber güncellemesini duyurdu htc için benzer haber varmi?

evarietyw

evarietyw

Üye
Arkadaşlar nokia amber güncellemesini duyurdu htc için benzer haber varmi?

htc nin Nokia gibi güncelleme yapmaya yayınlamaya yetkisi yok bildiğim kadarıyla microsoftu beklicez

osilost

osilost

Üye
Arkadaşlar htc beats audio iyi ama equalizer yok buna bir ççzüm yokmu ?

Febris

Febris

Üye
Bunun sari rengini turkcellden bulabilir miyim?

Febris

Febris

Üye
8x dusunuyorum

Febris

Febris

Üye
Ordan almam uyuyor bana suanda .s sari bulunur mu?

luckysleven

luckysleven

Üye
Küçük bir detay dikkatimi çekti daha önce paylaşıldımı bilmiyorum : )

1 mesaj geldiğinde mesaj kutucuğunun üzerindeki surat göz kırpıyor , 3-4 mesaj birikince şaşkın ifade çıkıyor falan ilginç olmuş : )

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Küçük bir detay dikkatimi çekti daha önce paylaşıldımı bilmiyorum : )

1 mesaj geldiğinde mesaj kutucuğunun üzerindeki surat göz kırpıyor , 3-4 mesaj birikince şaşkın ifade çıkıyor falan : )

mesaj iletilmeyince de aglıyormuş gibi üzüluyor:D

Üst Alt