luckysleven
Üye
Uygulama konusunda 4 android telefon kullanmış biri olarak hiç bir sıkıntı çekmiyorum . Çünkü android kullanırken bir yerden sonra dikkat ettim ki 5-6 uygulama dışında günlük hatta uzun vade de kullandığım bir uygulama uygulama yokmuş .. Bunlarda zaten ibb trafik , hava durumu , whatsapp , launcher , arama&rehber uygulaması .. Bunların hepsi bu telefonda elimin altında daha ne isteyeyim .. hatta şirket mailim ve kişisel mailimi de çok rahat bir şekilde harici uygulama kurmadan yönetebiliyorum ..
Durum böyle olunca marketinde yüzlerce uygulaması olan android ile uğraşmanın ne anlamı var ? Bir uygulamanın ömrü 1 hafta sonrasında sapıtıyor ve hata vermeye başlıyor . İyi ki almışım bu telefonu .. İnsanların wp ye güvenmemesi de işime gelir böylelikle telefon ele düşmez : )
Ama bu 4gb hafıza bana yakında sorun çıkaracak gibi geliyor . Telefonu alırken buna hiç dikkat etmedim .. Şimdiden 980 mb yerim kaldı. Hafıza kartım bomboş duruyor umarım bir güncelleme ile karta uygulama taşıma özelliği eklenir .
Durum böyle olunca marketinde yüzlerce uygulaması olan android ile uğraşmanın ne anlamı var ? Bir uygulamanın ömrü 1 hafta sonrasında sapıtıyor ve hata vermeye başlıyor . İyi ki almışım bu telefonu .. İnsanların wp ye güvenmemesi de işime gelir böylelikle telefon ele düşmez : )
Ama bu 4gb hafıza bana yakında sorun çıkaracak gibi geliyor . Telefonu alırken buna hiç dikkat etmedim .. Şimdiden 980 mb yerim kaldı. Hafıza kartım bomboş duruyor umarım bir güncelleme ile karta uygulama taşıma özelliği eklenir .