Sinirsiz kapaniyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
Sinirsiz kapaniyor mu?
Bana boyle bi mesaj geldi yillardir sinirsiz kullaniyodum :)

plusnettr

plusnettr

Üye
Aynı mesaj banada geldi sanırım standart tarife ücreti üzerinde bir değişiklik ttnet dili ile güncelleme :D yapmışlar.

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
gutihaz1

gutihaz1

Üye
daha dün gece 11 liraya abonelik yenilendi sabahta bu mesaj geldi sınırsız internet paketi iptal olucaksa benim abonelik yenilenmezdi bence internet paketi almadan kısa süreli anlık kullanımlara zam yapıldı aksi halde olan bizim 11 liraya oldu

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
daha dün gece 11 liraya abonelik yenilendi sabahta bu mesaj geldi sınırsız internet paketi iptal olucaksa benim abonelik yenilenmezdi bence internet paketi almadan kısa süreli anlık kullanımlara zam yapıldı aksi halde olan bizim 11 liraya oldu

aynen :) inşallah bitmez

nino4u

nino4u

Üye
Mesajı anlayana kadar defalarca okuyun dıcem yıne anlamıcaksınız kısaca ozetleyım paketın varsa paket kullanılır paketın yokken nete gırersen 10kb verı akısı ıcın 8kr verırsın anlatılan bu yanı yok su ıptal bu ıptal nasıl anlıyosunuz o mesajdan anlamıs degılım

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
    Konu Sahibi
kafama takıldı sordu bide söv istersen :bilmm bişeydemi sormayalım

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
Banada ayni mesaj geldi
Bence kapanmaz...

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
benim net paketim yok bana da geldi

- - - Eklendi - - -

Mesajı anlayana kadar defalarca okuyun dıcem yıne anlamıcaksınız kısaca ozetleyım paketın varsa paket kullanılır paketın yokken nete gırersen 10kb verı akısı ıcın 8kr verırsın anlatılan bu yanı yok su ıptal bu ıptal nasıl anlıyosunuz o mesajdan anlamıs degılım

bende aynen öyle anladım

murat.122a

murat.122a

Üye
Arkadalaslar mesajı iyi okuyun iyi anlayın standart kullanıma zam gelmiş önceden 10kb 7.5 kurustu 8 kurus oldu
Cepnet le alakası yok sistem herkese gönderiyor paketi olan olmayan herkese

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
konu sahibi isteği üzere :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...