Telefon Tavsiyesi max 750 tl telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

tedirgin5

tedirgin5

Üye
    Konu Sahibi
max 750 tl telefon tavsiyesi
merhaba arkadaşlar. konuyu yanlıs yere açtıysam ozur dılerım daha yenıyım forumda

- başlıkta soledıgım gıbı max 750 tl telefon arıyorum ben sımdıden bıtane buldum nokia n8 ozellıklerı donanımı çok hosuma gıttı ozellıkle kamerası eger baska cazıp telefon bulamazsam nokia n8 alıcam siz ne dusunuyorsunuz sızce nokia n8 alınırmı ?

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Symbian alınmaz bu saatten sonra, S3 mini tavsiyem

Samet.25

Symbian alınmaz bu saatten sonra, S3 mini tavsiyem

aynen bende s3 mini aldim harika bi telefon bu segmentte bi telefon icin muhtesem bi cihaz altina dusme sakin bide samsung kalitesi giriyi isin icine dahada mukkemmel oluyo

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 önerebilirim sana.
Telefondan beklentiniz nedir onu da sorabilir miyim?

tedirgin5

tedirgin5

Üye
    Konu Sahibi
benım ıcın onemlı olan kamera n8 ıde o yuzden tercıh ettım ve cok oyun oynayan ve ınternette gezınen bırısıyım..

tedirgin5

tedirgin5

Üye
    Konu Sahibi
dusuncene saygım sonsuz ama kardes bıde nokıa bılıyosunuz symbian işletım sıstemını degıstırdı nokıa belleyı sundu onunda destegını 2016 ya kadar verıcekmış 3 yıl kullansam yeter bana 3 yıla kadar ne teller cıkar ;)

Samet.25

dusuncene saygım sonsuz ama kardes bıde nokıa bılıyosunuz symbian işletım sıstemını degıstırdı nokıa belleyı sundu onunda destegını 2016 ya kadar verıcekmış 3 yıl kullansam yeter bana 3 yıla kadar ne teller cıkar ;)

oyun oynarim diosun ama androiddeki oyunlari smbasianda bulamassin n8 arkadasta var bende s3 mini marketine girdim n8 in adam akilli bi oyun yok n8 alirsan pisman olursun sana soyleyelim biz genede

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
benım ıcın onemlı olan kamera n8 ıde o yuzden tercıh ettım ve cok oyun oynayan ve ınternette gezınen bırısıyım..

Kamera için L620 gayet başarılı çekimler yapan , oyun için de yeterli bir performans sergileyen cihazdır. Internet Explorer ile birlikte güzel bir internet kullanıcı deneyimi yaşarsın. En az 18 ay yazılım desteği Microsoft sunacak. Haziran ayında ikinci büyük güncelleme gelecek , sonbaharda da 3 büyük güncelleme alacak.

Arkadaşım sen 620 al pişman olmazsın. Tam bir fiyat/performans cihazı :)

fk555897

fk555897

Üye
Nokia Lumia 620 almanı öneririm. Symbian'dan artıkhayır gelmez.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
lumia 620 alabilirsin

tedirgin5

tedirgin5

Üye
    Konu Sahibi
hm. acaba , nokia L620 kullanan bırısı varmı acaba ? bide ondan duymak ısterım telın ozellıkllerı nasıl bı sıkıntısı varmı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
hm. acaba , nokia L620 kullanan bırısı varmı acaba ? bide ondan duymak ısterım telın ozellıkllerı nasıl bı sıkıntısı varmı?

Benim bir üst mesajımı okumadınız demek. Siz sorun cevap verelim.