Telefon Tavsiyesi Max 600 TL ye telefon tavsiyesi ACİL değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nadan

Üye
    Konu Sahibi
Max 600 TL ye telefon tavsiyesi ACİL değil
Herkese hayırlı işler, k ay gelsin. Benim istediğim özelliklerde telefon tavsiyesinde bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...İstediğim özelliklere gelince ; dediğim gibi max 600 TL ye, metal kasalı, bataryası uzun dayanan(min 1200mAh gibi), uygulama yükleyeyeb ceğim, Flash desteği olan, güncelleme yapabileceğim ve müzik kısayol veya tuşları olan bir cihaz lazım. ben Hatay'da oturuyorum,buralarda ve Samsung dan başka firma cihazı pek gelmez,Teknosa filan ama onun da garantisine güvenmiyorum. İnternetteki firmalar , "sorunlu" diyor takip ettiğim ı ile arkadaşlar.Ben Samsung hastasıyım ve Nokia karşıtıyım..Saygılar...

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
O fiyata alabileceğin en iyi telefon Huawei Ideos X5.Ama Hatay'da olduğun için bulman zor.Galaxy gio'ya bakabilirsin.Tabi pek aradığın gibi multimedya bulamazsın.

Masha

Masha

Üye
Galaxy Gio'yu önerebilirim Android 2.2 Froyo olduğu için uygulamalar ve oyunlar ücretsiz. Flash desteği de mevcut. Yanında tavsiyem olarak ta Optimus One derim. Bu iki smartphone'u karşılaştırırsak ki ikiside aynı diyebilirim.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Galaxy Gio'yu önerebilirim Android 2.2 Froyo olduğu için uygulamalar ve oyunlar ücretsiz. Flash desteği de mevcut. Yanında tavsiyem olarak ta Optimus One derim. Bu iki smartphone'u karşılaştırırsak ki ikiside aynı diyebilirim.

Kesinlikle yanlış.P350 Gionun dengi bile değil.Teknik özelliklerini incelersen göreceksin bunu.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
arkadaş metal kasalı diyor :nono:

kloı123

kloı123

Üye
metal kasalı bulamaz c7 var symbian Ben huawei ideos x5 tavsiye ediyorum hazır 2.3 gelmisken :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
metal kasalı bulamaz derken? Wave 2 ne güne duruyor :D tam anlattığı telefon işte.

futbol123

futbol123

Üye
Nokia 603 e bak derim

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
metal kasalı uygulama yükleyeyeb ceğin Flash desteği olan, güncelleme yapabileceğin bir telefona maximum 600 tl veriyorsan üzgünüm ama en azından Samsung'da böyle bir telefona denk gelmedim. Sadece Nokia C6-01 var 599 tl'ye ama Nokia karşıtısın. Samsung Galaxy Mini veya Gio'ya bak derim de isteklerini ne kadar karşılar bu telefonlar bilemem.

cyber

cyber

Üye
~¤»»»"" nokia c6–01""«««¤~

futbol123

futbol123

Üye
c6-01 i napsın nokia 603 de 1ghz işlemci var ;)

61semih

61semih

Üye
c6-01 i napsın nokia 603 de 1ghz işlemci var ;)
e yani

ideos x5 bulabılırsen al olmadı gio derim.
ancak kasasının metal olusuna kadar ozellık belırmıssın ama butce 600 tl.
neyazıkkı bu mıktar az degıl ama telefon pıyasası uctugu ıcın bu paralara orta hallı telefonlar alınır ve her ıstedıgın ozellıgı şakdadanak dıye bulamazsın.istisnalar olabılir tabiki.

nadan

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkürler ilginizden ötürü, vakit ayırıp tecrübelerinizi aktardığınız için..Yaptığım araştırmalarıma göre seçeneklerim şunlar; 1-2.el İphone 3gs 2-Galaxy Ace 3-İdeos X5 4-LG Optimus One 5- Samsung Galaxy Y. Bu seçeneklere göre önerilerinizi bekliyorum.(Kalbim Optimus One'ı al diyor ama sizi ve 2012 Ocak'ı bekleyeceğim.)

y n s c n

y n s c n

Üye
O fiyat aralığında alınacak en iyi smarphone'lar x5,gio veya p503 olurdu bana göre..

Masha

Masha

Üye
Benim tavsiyem Optimus One ve Gio'dur. Gio ile One'ı karşılaştırmak yanlış olan diyen arkadaşım. Ben karşılaştırdım. Lg'yi hafife almışsın sanırım. Qualcomm işlemcisi ile ezici bi üstünlük sağlamış ve 700 saatten 60 saat gibi aralarında bir fark var Gio ile One'ın yani burada da One diyoruz. İşlemci hızı olarak evet biraz daha hızlı olabilir Gio, ikiside Android 2.2 Froyo işletim sistemine sahip, şunu da unutmayalım şarj ömrü hesaba katılırsa Lg performans olarak üstün..

kloı123

kloı123

Üye
metal kasalı bulamaz derken? Wave 2 ne güne duruyor :D tam anlattığı telefon işte.
wawe 2 ozelliklerini bilmiyorum madem wawe 2 biliyorsun adam flash lı ve uygulama yukleyebılecegım diyor ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
wawe 2 ozelliklerini bilmiyorum madem wawe 2 biliyorsun adam flash lı ve uygulama yukleyebılecegım diyor ?

wave 2:
bada işletim sistemi(samsungappste her şey var. arkadaşta var wave 2 gangstar, avatar, fruit ninja felan hepsini oynuyo.
metal kasalı
flash destekli 5mp hd kamera, resme fotoğraf makinesi gibi, otofokuslu
kapasitif ekranlı, 800x480 ekran var.
tabi fiyatı tahminimin biraz üstündeymiş. 765 tl fiyatı. ama wavede olabilir. hiç elime almadım ama onada iyi diyolar. oda bada.. 572 tl imiş. kamera aynı 5 yine. ama tabi arkadaş araştırsın ona göre alsın.
wave2:8530...wave:8500 olarakta geçer.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Benim tavsiyem Optimus One ve Gio'dur. Gio ile One'ı karşılaştırmak yanlış olan diyen arkadaşım. Ben karşılaştırdım. Lg'yi hafife almışsın sanırım. Qualcomm işlemcisi ile ezici bi üstünlük sağlamış ve 700 saatten 60 saat gibi aralarında bir fark var Gio ile One'ın yani burada da One diyoruz. İşlemci hızı olarak evet biraz daha hızlı olabilir Gio, ikiside Android 2.2 Froyo işletim sistemine sahip, şunu da unutmayalım şarj ömrü hesaba katılırsa Lg performans olarak üstün..

Tabiki Optimus One daha iyi ancak işlemci karşılaştırmasında hatan var.Gionunkide Qualcomm 800 Mhz 1 Turbo.Optimus Onenin Qualcomm 600 Mhz sürümleri aynı.

nadan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nette 640 tl'ye Wave 8500 buldum. A ha da adresi Ne dersiniz ama stok durumuna bakıp ona göre isteyeceğim yoksa 1- X5 2-P503 3-Galaxy Gio düşünüyorum.Ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt