Kablosuz Modem veya Accses Point Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz Modem veya Accses Point Tavsiyesi
istenilen : hem aşağıdaki resimde görülen mesafeden okuldan sinyal alabilmek hemde içerideki odadan sinyal alabilmek

içerideki odadaki sinyal durumu :

Test Edilen Cihaz S2

bana özellikle içerideki odadan rahatça internete girebileceğim bir modem lazım
aslında bu modemle içerideki alıcı neredeyse hiç bağlantı kuramıyor :evet:

okuldan girip girememem çok önemli değil ancak görüldüğü gibi okulumuz çok yakın 100-200 M civarında çekse iyi olur yani :)

bana işimi görecek bir modem tavsiye eder misiniz ?

aradaki engeller : 5 tane eski kalın duvar ve dolaplar falan :)

şu anda kullandığım modem : Airties RT-206v2(TTneT)

resimde görünenin aynısı,125MBPS 2 veya 3 DBı antenleri var :evet: bunun 2 katı çekim kalitesine sahip olsa benim için kafidir aslında :)

kullanacak cihazlar :
150 MBPS ile bir masaüstü pc
lenovo z580
hp g62
galaxy s2
iphone 4
galaxy s3
1-2 tane daha misafir cihaz

onun haricinde 3-4 kişi de kablo ile bağlanıyor :evet: aklımda 3 tane aklımda model var bunlar accses point :

1.si

2.si

3.sü

(bu biraz tehlikeli ama :ehe)

MrExpert

MrExpert

Üye
250-300tl arasında accespoint alsan max.200m yani en iyileri bile zarzor 200m menzili oluyor Birde sana tavsiyem zyxel kesinlikle alma kesinlikle berbat bir servisi çok kötü ( cihazı yolluyorum yazılım atıp geri yolluyorlar :off:) 3-5tl ucuz ama gerçekten vasat ben bir tane aldım başıma bela oldu (200tl de para bayıldım.)

Gelelim tavsiye meselesine benim önerim tplink marka alman kesinlikle çok iyi çekim güçü oluyor arayüzdede hiç sıkıntı yapmıyor.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
250-300tl arasında accespoint alsan max.200m yani en iyileri bile zarzor 200m menzili oluyor Birde sana tavsiyem zyxel kesinlikle alma kesinlikle berbat bir servisi çok kötü ( cihazı yolluyorum yazılım atıp geri yolluyorlar :off:) 3-5tl ucuz ama gerçekten vasat ben bir tane aldım başıma bela oldu (200tl de para bayıldım.)

Gelelim tavsiye meselesine benim önerim tplink marka alman kesinlikle çok iyi çekim güçü oluyor arayüzdede hiç sıkıntı yapmıyor.

150 mbps wi-fi alıcısı var masaüstü pcm'de kullanıyorum memnunum TP-Link'ten :evet: Zyxel'i biliyorum bende memnun değildim :(

bor31

Üye
-edit- [link kısaltmaları yasak]
bu adaptör 200m yi rahat çeker ben kullanıyorum gayet memnunum

Yönetici tarafından düzenlendi:

laxi

Üye
yazı ve yorumları okudum da biraz gülünç buldum ZyXEL servis kapsamında benim gördüğüm en iyi marka bence faklı markalar garantisi bitmiş ürüne telefonla bile destek vermiyorlar zyxel firmasını 10 sene önce alınan bir cihaz için bile arasan telefonla destek veriyor kendimden biliyorum ürünleri de bana göre şuan piyasada bulunan en iyi ürünler...

Why Always Me

Why Always Me

Üye
NBG 418N v2 alabilirsin kardesim çok güzel cihaz, sinyal kalitesi vs.

Takipçi Satın Al

Üst Alt