İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Acilll !!! Benim lumia 920 yi dun öglen şarja takmıştım akşam yatarken çıkardım ve baş ucuma koyup yattım . Sabah kalktım işe geldim telefonuma bakayım dedim veee baktım kapalı açılmıyo denedim yok acaba dedim pil deşarj mı oldu şarja taktım herhangi bir hareket yok telefonda . Sıvı temas flan kesinlikle değil ne yapıcam ben şimdi kvk ya götürüp değişim mi talep edeyim (cihaz 1 haftalıktır . ) yoksa kendi başıma halledebilir miyim ne olur bişi söleyin kafayı yemek üzereyim :(

Ses kısma + güç tuşuna 10 saniye basılı tutmayı dener misin.

YkPkY

YkPkY

Üye
Sandalda balık tutarız, oltayı da almayı unutma ...
unutmam.havalı tüfeğimide alırım.keklik bulursak avlarız.

- - - Eklendi - - -

bu batarya işimi görür mü arkadaşlar konuştum satıcıyla 2250 mAh yazıyo ama 1800 mAh civarı gerçek kapasitesi dedi alayım mı size de danışmak istedim
C6 yazıyor.oluyormuymuş 620 ye.türkiye'ye DHL ile fiyatıda 64 dolara geliyor.
alanlar good good demiş :)

csH

csH

Üye
ayni boyutta dedi olur dedi 10$ oluyo ucretsiz kargoyla zaten acelesi yok 20 gune falan gelirmis

YkPkY

YkPkY

Üye
e 20lira.al bi dene.ucuz çin malı nede olsa.çok iyi bi performans beklenemez.yedek batarya niyetine tasırsın yanında

• Beğen
Tepkiler: csH

a10m6t

Üye
arkadaşlar telefondaki videoları açtığımda bi ekran kararması bi geciş efekti derken video en az 3 , 4 saniye sonra açılıyor bu durum l920 benzeri ust cıhazlarda da varmı ( iphone ve galaxys s3 de tanıtımlarda gordugum kadarıyla video başlat simgesine dokunduğun anda hemen hareket etmeye baslıyo ) bide resim değiştirir gibi video oynatma varmı onlarda : demek istediğim videolar arası geçiş yaptıgında hemen oynatmaya başlarmı boyle seyler bizede gelirmi vs.,

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Yeni tanıtılan Lumia 928 modelindeki "Action Shot" ve "Remove Object" özellikleriyle ön plana çıkan "Smart Camera" adı verilen kamera uygulaması diğer WP8 kullanıcılarına da güncelleme ile geleceği duyuruldu!

.....

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeni tanıtılan Lumia 928 modelindeki "Action Shot" ve "Remove Object" özellikleriyle ön plana çıkan "Smart Camera" adı verilen kamera uygulaması diğer WP8 kullanıcılarına da güncelleme ile geleceği duyuruldu!

Bizim forumda açılan konuları takip etmiyorsunuz sanırım :hmmm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
valla haberi okuduktan sonra "Windows Phone Genel" kısmındaki başlıklarda göremeyince yazdım. gözümden de kaçmış olabilir e yani güzel haber olunca aceleye de getirmiş olabilirim :)

MaxWheel

MaxWheel

Üye
bende artık symbianın ölüşüyle beraber en makul olarak bi windowds phone alacacagım bilen varsa wp hangi programlama dilleriyle programlanıyor, kaynak açık olarak veriliyor mu yoqsa parayla mı alıcaz varsa wp sdk sının bi linkini verebilirmisiz

ecel54

ecel54

Üye
bende artık symbianın ölüşüyle beraber en makul olarak bi windowds phone alacacagım bilen varsa wp hangi programlama dilleriyle programlanıyor, kaynak açık olarak veriliyor mu yoqsa parayla mı alıcaz varsa wp sdk sının bi linkini verebilirmisiz

genellikle c# ile yazılıyor. windows phone 8 sdk kurabilmen için windows 8 kullanman gerekiyor

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Öncelikle iyi akşamlar hepinize uzun süredir yoktum Bi kaç sorularım olacaktı şimdi geçenlerde 620'm telefonun ses açma kapama gibi tuşları çalıştığı halde nedense 15dk boyunca ekranına dokunduğum halde hiçbir tepki verememeye başladı daha doğrusu ekran çalışmadı bunu aynı kere ikinci defa daha yaptı nedendir acaba bide lumia pusher uygulamasına gelen son güncelleme ile birlikte Bi özellik fark ettim Nokia tv özelliği gelmiş desteklemiyor acaba sizlerin telefonlarında da mı desteklemiyor yardım ederseniz sevinirim

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Yahu şu Google'la geri bildirim yağmuruna tutup, böyle bir şey'i yaparsa tüm hesaplarımızı sileceğimizi söyleyip, çökertelim sistemlerini ...
Microsoft olmasaydı arama motorlarını suyla çalıştırırlardı anca... Köşeyi dönüp kafa tutmaya başlamışlar. Bundan böyle arama motorum yandex. En azından bizimdir..

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

IVI-Elia

Üye
Microsoft olmasaydı arama motorlarını suyla çalıştırırlardı anca... Köşeyi dönüp kafa tutmaya başlamışlar. Bundan böyle arama motorum yandex. En azından bizimdir..

Bing kullanmalısınız.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye

.....

Bu konu bizi nasıl etkilicek ben anlamadım ( L 920 ve WP kullanıcıları için )

MaxWheel

MaxWheel

Üye

genellikle c# ile yazılıyor. windows phone 8 sdk kurabilmen için windows 8 kullanman gerekiyor

c# mı onla grafik tabanlı bi uygulama zor yapılıyor neyse symbianda c++ dan sonra kolay olacak zate c++ dan once öğrenmen gerekiyor c# yi acaba temple runda gravity guy 2 mı onla yazıldı biraz zor gibi ayrıca bu uygulamalarında acık kaynak kodları wp te cıktıktan sonra verildi mi

- - - Eklendi - - -

link için saol ve bu bolum bayagı iş yapıor maxicepte

- - - Eklendi - - -

siteyi vayagı incekedim micrısoft cok güzel site yapmıa wp icin ayrıca adamlar programlama isini herkes ugrassın wp gelissin die vasit site yapısı ve bir cok rehber yazmışlar cok begendim wp cok is yapacak gibi ayrıca c++ ile de Dx3D çalısmaları yapılıyormus cok begendim

IVI-Elia

Üye
c# mı onla grafik tabanlı bi uygulama zor yapılıyor neyse symbianda c++ dan sonra kolay olacak zate c++ dan once öğrenmen gerekiyor c# yi acaba temple runda gravity guy 2 mı onla yazıldı biraz zor gibi ayrıca bu uygulamalarında acık kaynak kodları wp te cıktıktan sonra verildi mi

- - - Eklendi - - -

link için saol ve bu bolum bayagı iş yapıor maxicepte

- - - Eklendi - - -

siteyi vayagı incekedim micrısoft cok güzel site yapmıa wp icin ayrıca adamlar programlama isini herkes ugrassın wp gelissin die vasit site yapısı ve bir cok rehber yazmışlar cok begendim wp cok is yapacak gibi ayrıca c++ ile de Dx3D çalısmaları yapılıyormus cok begendim

SDK sının içinde C C++ C# Visual Basic var bunlarla yazabiliyorsun denelde C# ve C++

Takipçi Satın Al

Üst Alt