İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar lumia larla diğer telefonlara bluetouth ile resim vs.gönderilebiliyormu acaba

Evet gönderiliyor.
Ancak resmi gönderirken direk Bluetooth seçeneğini göremiyorsunuz.
Öncelikle ayarlar'dan "bluetooth'u açıp eşleştirmeyi yaptıktan sonra" resme gidip gönderimi gerçekleştirebilirsiniz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Evet gönderiliyor.
Ancak resmi gönderirken direk Bluetooth seçeneğini göremiyorsunuz.
Öncelikle ayarlar'dan "bluetooth'u açıp eşleştirmeyi yaptıktan sonra" resme gidip gönderimi gerçekleştirebilirsiniz.
Teşekkürler,neden işi kolaylaştırmak yerine zorlaştırırlar anlamam ki,gönderimde sorun yok peki alımda sorunsuz değilmi

serinaga

serinaga

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
ÖEY

ÖEY

Üye
ŞOK ŞOK ŞOK FLAŞ FLAŞ FLAŞ :D Youtube resmi olarak MS'den mağazadaki youtube uygulamasını kaldırmasını talep etmiş. Hukuki kurallara uymadığı gerekçesiyle. MS'in konuyla ilgili açıklaması henüz ortada yok!!

EKLEME: Youtube 22 Mayıs'a kadar süre vermiş.

YkPkY

YkPkY

Üye
ohaaa.yine biz türkler ne yaptık acaba.hep bizde oluyor bu youtube sorunları

ÖEY

ÖEY

Üye
ohaaa.yine biz türkler ne yaptık acaba.hep bizde oluyor bu youtube sorunları
Türk olmakla alakası yok hocam, youtube resmi olarak MS'den uygulamayı kaldırmasını istedi.

serinaga

serinaga

Üye
Yahu şu Google'la geri bildirim yağmuruna tutup, böyle bir şey'i yaparsa tüm hesaplarımızı sileceğimizi söyleyip, çökertelim sistemlerini ...

YkPkY

YkPkY

Üye
e microsofttan destegini keserse bilgisayarlarda yalan olur.geriye bi tabletlerle android telefonlar kaliyor.ooo o.erdoğanda sosyal ağları kapatıyor.
Ben gidiyorum abi,sahil kasabasında yaşıyacağım

• Beğen
Tepkiler: antdn ve PureFood
serinaga

serinaga

Üye
e microsofttan destegini keserse bilgisayarlarda yalan olur.geriye bi tabletlerle android telefonlar kaliyor.ooo o.erdoğanda sosyal ağları kapatıyor.
Ben gidiyorum abi,sahil kasabasında yaşıyacağım

Sandalda balık tutarız, oltayı da almayı unutma ...

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve PureFood
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
e tabi canavar gibi uygulama olunca ve de tutunca napacak googlecağız mecbuurrr :D

ben daha telefonu almadım ama şimdi uygulama kalkar malkar ben pc'ye indireyim dursun köşede teli alınca atar yüklerim :D

csH

csH

Üye
bu batarya işimi görür mü arkadaşlar konuştum satıcıyla 2250 mAh yazıyo ama 1800 mAh civarı gerçek kapasitesi dedi alayım mı size de danışmak istedim

PureFood

PureFood

Üye
Avea Vitrin gelmiş benim buzdolabına.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Acilll !!! Benim lumia 920 yi dun öglen şarja takmıştım akşam yatarken çıkardım ve baş ucuma koyup yattım . Sabah kalktım işe geldim telefonuma bakayım dedim veee baktım kapalı açılmıyo denedim yok acaba dedim pil deşarj mı oldu şarja taktım herhangi bir hareket yok telefonda . Sıvı temas flan kesinlikle değil ne yapıcam ben şimdi kvk ya götürüp değişim mi talep edeyim (cihaz 1 haftalıktır . ) yoksa kendi başıma halledebilir miyim ne olur bişi söleyin kafayı yemek üzereyim :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt