.. mesajların gelmiyomuydu
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Burdan kimse çevrilmez kardeşim sıkma canını Genişletmek için tıkla ... Abi rütbe falan umrumda değil sadece işi başaramamak üzer beni
x-scarface' Alıntı: Burdan kimse çevrilmez kardeşim sıkma canını Genişletmek için tıkla ... Abi rütbe falan umrumda değil sadece işi başaramamak üzer beni
achambo Üye TheLastWarrior' Alıntı: net donmasa belini bile kırmıştım muhabbetin burak Genişletmek için tıkla ... al modemi üstüne 2-3 kere vur sonra buzluğa koy
TheLastWarrior' Alıntı: net donmasa belini bile kırmıştım muhabbetin burak Genişletmek için tıkla ... al modemi üstüne 2-3 kere vur sonra buzluğa koy
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: İş adamısın yani heyt yavrum Genişletmek için tıkla ... Tabiki
TheLastWarrior Üye achambo' Alıntı: mesajların gelmiyomuydu Genişletmek için tıkla ... yorumlarım mı siliniyor ne
Joker Emekli Yönetici TheLastWarrior' Alıntı: net donmasa belini bile kırmıştım muhabbetin burak Genişletmek için tıkla ... Benimde nette sorun vardıda düzeldi çok şükür
TheLastWarrior' Alıntı: net donmasa belini bile kırmıştım muhabbetin burak Genişletmek için tıkla ... Benimde nette sorun vardıda düzeldi çok şükür
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Abi rütbe falan umrumda değil sadece işi başaramamak üzer beni Genişletmek için tıkla ...
Joker' Alıntı: Abi rütbe falan umrumda değil sadece işi başaramamak üzer beni Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Bu ay sayılan 2800+ mesac atmışım Genişletmek için tıkla ... Heyt yavrum benim
TheLastWarrior Üye achambo' Alıntı: al modemi üstüne 2-3 kere vur sonra buzluğa koy Genişletmek için tıkla ... biz mobil maxiciyiz modem felan kullanmayız
achambo' Alıntı: al modemi üstüne 2-3 kere vur sonra buzluğa koy Genişletmek için tıkla ... biz mobil maxiciyiz modem felan kullanmayız
TheLastWarrior Üye Joker' Alıntı: Benimde nette sorun vardıda düzeldi çok şükür Genişletmek için tıkla ... benim net atar yapıyor burak
Joker' Alıntı: Benimde nette sorun vardıda düzeldi çok şükür Genişletmek için tıkla ... benim net atar yapıyor burak
achambo Üye TheLastWarrior' Alıntı: yorumlarım mı siliniyor ne Genişletmek için tıkla ... bilmemki kim siliyo acaba onu bir buluyum gösteririm gününü ona - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: benim net atar yapıyor burak Genişletmek için tıkla ... benimkine ders verdim atarlanamıyo geçen kablosuzu bozuldu çipi çıkmıış taktım düzeldi
TheLastWarrior' Alıntı: yorumlarım mı siliniyor ne Genişletmek için tıkla ... bilmemki kim siliyo acaba onu bir buluyum gösteririm gününü ona - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: benim net atar yapıyor burak Genişletmek için tıkla ... benimkine ders verdim atarlanamıyo geçen kablosuzu bozuldu çipi çıkmıış taktım düzeldi
TheLastWarrior Üye achambo' Alıntı: bilmemki kim siliyo acaba onu bir buluyum gösteririm gününü ona - - - Eklendi - - - benimkine ders verdim atarlanamıyo geçen kablosuzu bozuldu çipi çıkmıış taktım düzeldi Genişletmek için tıkla ... yavaş göster
achambo' Alıntı: bilmemki kim siliyo acaba onu bir buluyum gösteririm gününü ona - - - Eklendi - - - benimkine ders verdim atarlanamıyo geçen kablosuzu bozuldu çipi çıkmıış taktım düzeldi Genişletmek için tıkla ... yavaş göster
Joker Emekli Yönetici TheLastWarrior' Alıntı: benim net atar yapıyor burak Genişletmek için tıkla ... benimkine verdim ayarı artistlik yapamıyor artık
TheLastWarrior' Alıntı: benim net atar yapıyor burak Genişletmek için tıkla ... benimkine verdim ayarı artistlik yapamıyor artık
achambo Üye TheLastWarrior' Alıntı: biz mobil maxiciyiz modem felan kullanmayız Genişletmek için tıkla ... mobil mi kesiliyo
TheLastWarrior' Alıntı: biz mobil maxiciyiz modem felan kullanmayız Genişletmek için tıkla ... mobil mi kesiliyo