Bilgisayarım DVD RW Okumuyor?

Sponsorlu Bağlantılar

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım DVD RW Okumuyor?
Merhaba, arkadaşlar geç sayılmaz yakın zamanda ekran kartımı yeni değiştim sonrası bazı oyunları yüklemek için cd'sini takıyorum okumuyor ama bilgisayarın cd'sini taktığımda okuyor ayrıca oyunun cd'si bayadır var yeni değil ondan olabilirmi cd'nin üzeri biraz sararmış :D acaba neden yeni cd alsam aynı sorun olurmu veya bu ekran kartındanmı kaynaklanıyor?

Akıncı

Akıncı

Üye
Ekran kartından kaynaklandığını zannetmiyorum o sararma cd ye zarar vermiştir

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ekran kartıyla alakası yoktur bence. Cd güneşte çok kaldıysa ondan sararmış ve okumuyor bence.:)

hikmet366

hikmet366

Üye
Cd bozuktur

bycoo32

bycoo32

Üye
ekran kartından kaynaklanmaz kardesım cd den yapıyodur

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
Öncelik hepinize teşekkürler. Yardımlarınızı okudum ekran kartından kaynaklanmıyor bu aklıma çok takılmıştı acaba ondanmı kaynaklanıyor diye sanıyordum ama ondan değilmiş. Bu cd'den kaynaklanıyor işin yoksa tekrar oyun cd'si al gerçi oyunsuz da olmuyor ayrıca oyun cd'si almadan önce en iyi oyun hangisi veya oynadığınız oyun varmı mesela örnek: call of duty gibi asker oyunları falan işte varmı bana önerebileceğiniz oyun :)

Akıncı

Akıncı

Üye
Özellikler nedir onu yazarsanız daha geniş yardımcı oluruz rics ederim

hikmet366

hikmet366

Üye
Öncelik hepinize teşekkürler. Yardımlarınızı okudum ekran kartından kaynaklanmıyor bu aklıma çok takılmıştı acaba ondanmı kaynaklanıyor diye sanıyordum ama ondan değilmiş. Bu cd'den kaynaklanıyor işin yoksa tekrar oyun cd'si al gerçi oyunsuz da olmuyor ayrıca oyun cd'si almadan önce en iyi oyun hangisi veya oynadığınız oyun varmı mesela örnek: call of duty gibi asker oyunları falan işte varmı bana önerebileceğiniz oyun :)

online oyun oynuyormusun eger oynuyorsan wofteam oynayabilırsin

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
Sistem: Windows XP Pro, SP3

Bilgisayar: 1.00 GB RAM Fiziksel Adres Uzantısı

Bunlar yazıyor.. :S

Akıncı

Akıncı

Üye
Ekran kartı kaç cod oynayın ama kasma yapabilir

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı kaç cod oynayın ama kasma yapabilir
Ekran kartı 1.00 GB

Ayrıca benim ekran kartı çok karışık anlamadım kartonunda PowerColor, Ati, Readon HD 5570 gibi şeyler yazıyor ama yüklediğim CD'de AMD özelliklerine sahip ya ben bunu yeni aldım yeni çıkan seriler sanırım ben link falan veremediğim için tam anlaşılamayabilir ama arama motoruna AMD Readeon HD 5500 Series yazarsan belki çıkar

- - - Eklendi - - -

online oyun oynuyormusun eger oynuyorsan wofteam oynayabilırsin
Bazen oynuyorum :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
medal of honor tavsiye ederim. Codun yaratılışı moh ile oldu.

Akıncı

Akıncı

Üye
cod oyna brn oynarım ve oynayacağım

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
Call Of Duty bunlar popüler oyunlar ama bir türlü oynayamadım :D daha önce Doom 3, ve Half Life 2, oyunu tavsiye ederim güzel oyun :)

Turan

Turan

Üye
Bencede cd den kaynaklaniyordur.

Üst Alt