İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
bu lumialar ilk çıktığında çok sorun vardı (donma, ısınma vs) ilk partiler sorunlu çıkmış sonraki partilerde sorunlar giderilmiş filan diye okumuştum. aldığımız cihazın kaçıncı parti üretimi olduğunu anlamak mümkün müdür?

Burada çoğumuz ilk parti 920'leri aldık. Telefon 21 Kasım'da tanıtıldı sanırsam, ben 28'inde gittim aldım, ama benden de önce alan çok arkadaş var burada. Ve görüldüğü gibi kimsede öyle donma,ısınma sorunu yok. Şunu da unutmamak lazım ki elektronik şans işidir...

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
zaten o şans işi bende genelde şanssızlıkla sonuçlanıyo hadi hayırlısı :)

bi de önceki soruma cevap alamamıştım sizin de fikrinizi almak istiyourm konuyla ilgili:
ben de kendi seçimim hakkında bir soru sorayım. L820yi alacağım zaman yanında uygun gördüm ancak okuma/yazma hızı (20mb/s diye belirtilmiş resimde) diğer class10 kartlara göre sizce düşük mü normal mi?

PureFood

PureFood

Üye
zaten o şans işi bende genelde şanssızlıkla sonuçlanıyo hadi hayırlısı :)

bi de önceki soruma cevap alamamıştım sizin de fikrinizi almak istiyourm konuyla ilgili:

Hafıza kartı hakkında maalesef bir bilgim yok. 2010'dan beri hafıza kartlarıyla hiç işim olmadı.

YkPkY

YkPkY

Üye
Servis den cevap gelmedi, halen test aşamasında görünüyor.bi gönderdilermi teli bak neler yapıyorum. E7im bu sorundan dolayısıyla 4kere servise verdim, 4kere yazılım atıp gönderdiler. Halen aynı cihaz elimde.lanet olsun demiştim en son artık. Bunu yapan kvk idi. Daha önce de e72im 5 kere gitmişti, dava açma tehtidiyle değiştirmişlerdi Genpa.
Yani hepsi aynı b. k

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Servis den cevap gelmedi, halen test aşamasında görünüyor.bi gönderdilermi teli bak neler yapıyorum. E7im bu sorundan dolayısıyla 4kere servise verdim, 4kere yazılım atıp gönderdiler. Halen aynı cihaz elimde.lanet olsun demiştim en son artık. Bunu yapan kvk idi. Daha önce de e72im 5 kere gitmişti, dava açma tehtidiyle değiştirmişlerdi Genpa.
Yani hepsi aynı b. k
Lütfen vazgeçme kardeşim. Cingar çıkart gerekiyorsa. Bu B..k kafalılar ancak bundan anlıyorlar. Bağır çağır ne bilim mahkemeye veriyorum de. Çok sinirleniyorum halkı sömürmek isteyenlere. Bankalara, Operatörlere, halkı ezen ne varsa. :off::off: Allah bana bi süper güç verse, neler etcem.

• Beğen
Tepkiler: csH ve YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
bi göndermeye kalksınlar göstereceğim.maillerimi umarım işleme almışlardır.
vallaha e7yi öyle dangır dungur kullanıyorum.ha sattım satacağım diye.

- - - Eklendi - - -

Teleservice

Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir.

- - - Eklendi - - -

cihazı almaya gittiğimde yanlarında dondurup kafalarına atacağım

a10m6t

Üye
lumia620 e fm radyo guncellemeyle gelir diye bekliyodum ama yokmuş çok kullanmasamda eksiklıgi moralimi bozdu , şimdi sitelerde yeni gelecek özelliklere bakarken birinde stand by ekran saatininde lumia 620 e gelmiyecegi yazıyodu -ekranı desteklemezmiş dıye soyleniyor- bu haberi de okuduktan sonra telefon bi anda gözümde değersizleşti

lütfen ayrıntılı bi bilgisi olan arkadaş cevap versin , lutfen

a10m6t

Üye
lumia620 e fm radyo guncellemeyle gelir diye bekliyodum ama yokmuş çok kullanmasamda eksiklıgi moralimi bozdu , şimdi sitelerde yeni gelecek özelliklere bakarken birinde stand by ekran saatininde lumia 620 e gelmiyecegi yazıyodu -ekranı desteklemezmiş dıye soyleniyor- bu haberi de okuduktan sonra telefon bi anda gözümde değersizleşti

lütfen ayrıntılı bi bilgisi olan arkadaş cevap versin , lutfen , ikinci defa soruyorum ama kusura bakmayın

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
lumia 920 de ekranımın resmini nasılçekebilirim

papakudioflu

papakudioflu

Admin

lütfen ayrıntılı bi bilgisi olan arkadaş cevap versin , lutfen , ikinci defa soruyorum ama kusura bakmayın

standby saati lumia620'ye gelmeyecek diye bir bilgiyi nereden aldiniz bilmiyorum ama lcd ekranli lumia920'ye geliyorsa lumia620'ye de gelir.

PureFood

PureFood

Üye
Yav her şey iyi hoş ama, Facebook beta'da profilme giriyorum, önizlemeden fotoğrafımı açacağım ama açmıyor. Aynı şey kapak fotoğrafı için de geçerli. Ayrıca profil fotoğrafım aşırı bulanık gözüküyor!

yhedex

Üye
Abi bu Flash Player ne zaman glicek yaf

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
L920 de bluetooth ismi değiştirilmiyo dim i

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar bu tivitır uygulamasında hani bu trend olayı var ya, onda bölge ayarını nereden yapabiliriz? Yani ben sadece Türkiye'de ki trendleri takip etmek istiyorum. Onu nasıl yaparım?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Arkadaşlar bu tivitır uygulamasında hani bu trend olayı var ya, onda bölge ayarını nereden yapabiliriz? Yani ben sadece Türkiye'de ki trendleri takip etmek istiyorum. Onu nasıl yaparım?
Aynı sorunu bende çok araştırdım ama bulamadım.
Lakin ara ara kendi kendine Türkçe trendlere dönüp tekrar eski haline geri dönüyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt