şu hesap kesimi gelsin o zamana kadar indirim bitmezse ben de L820'yi Gold'dan 999TL'ye alıcam kısmetse![]()
yaw beyler sıkıldım şu trial versiyon saçmalığından bunları orjinale çevirecek bi program çıkmadı yaa?
:S

yaw beyler sıkıldım şu trial versiyon saçmalığından bunları orjinale çevirecek bi program çıkmadı yaa?
:S

Exchange mail kurulumu yapabilen var mı arkadaşlar?
Exchange mailden kastın özel domaine ait mail ise ben kullanıyorum![]()

| TELESERVİCE; YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, Cihazinizda gozlemlenen isinma durumu (Sarj,internet, kullanimi,veri yukleme vb.esnasinda) normal standartlarda, olup herhangi bir ariza durumu teskl etmemektedr., Chazinizda ayni anda ve arka planda kullanilmayan, uygulamalarin calismasi cihaz standartlarinda isinmaya, neden olabilir.Bu durumu onlemek icin arka planda calisan, gereksiz ugulamalarin kapatilmasi ve bir kac uygulamanin, ayni anda calistirilmamasi gerekmektedir., CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR. Cihazınız son test aşamasındadır Bunlar benimle resmen kafa buluyor. La havle vela guvvete illa billahi aliyyul aziiiiiiiiiiiim ben gerizekalıyım ya.neyin nasıl olduğunu bilmiyorum | |
TELESERVİCE;
YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, Cihazinizda gozlemlenen isinma durumu (Sarj,internet, kullanimi,veri yukleme vb.esnasinda) normal standartlarda, olup herhangi bir ariza durumu teskl etmemektedr., Chazinizda ayni anda ve arka planda kullanilmayan, uygulamalarin calismasi cihaz standartlarinda isinmaya, neden olabilir.Bu durumu onlemek icin arka planda calisan, gereksiz ugulamalarin kapatilmasi ve bir kac uygulamanin, ayni anda calistirilmamasi gerekmektedir., CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.
Cihazınız son test aşamasındadır
Bunlar benimle resmen kafa buluyor. La havle vela guvvete illa billahi aliyyul aziiiiiiiiiiiim
ben gerizekalıyım ya.neyin nasıl olduğunu bilmiyorum
Aldın mı cihazı abi?
Bunlar benimle resmen kafa buluyor. La havle vela guvvete illa billahi aliyyul aziiiiiiiiiiiim
TELESERVİCE;
YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, Cihazinizda gozlemlenen isinma durumu (Sarj,internet, kullanimi,veri yukleme vb.esnasinda) normal standartlarda, olup herhangi bir ariza durumu teskl etmemektedr., Chazinizda ayni anda ve arka planda kullanilmayan, uygulamalarin calismasi cihaz standartlarinda isinmaya, neden olabilir.Bu durumu onlemek icin arka planda calisan, gereksiz ugulamalarin kapatilmasi ve bir kac uygulamanin, ayni anda calistirilmamasi gerekmektedir., CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.
Cihazınız son test aşamasındadır